HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Şubat 2024 Pazar Saat: 11:23

" En modern spor salonları Türkiye’de”

Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Tekirdağ’da Millet Bahçesi içerisinde yer alan öğrenci yurdu ve spor tesislerinin açılışında konuştu.
" En modern spor salonları Türkiye’de”

Dünyanın, Avrupa’nın en modern stadyumları Türkiye’de. En modern spor salonları Türkiye’de” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sporun içinden geldiğini ve gençlere destek verdiğini belirten Bakan Bak, Dünyanın, Avrupa’nın en modern stadyumları Türkiye’de. En modern spor salonları Türkiye’de” ifadelerini kullandı.

Bakan Bak, Tekirdağ’da Vatan Mahallesi Barbaros Caddesi’nde Millet Bahçesi Toplu Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin dört bir yanında devasa spor tesisleri yaptıklarını söyledi. Türkiye’nin dört bir yanında 700’e yakın olimpik ve yarı olimpik yüzme havuzları yaptıklarını dile getiren Bakan Bak, Türkiye’nin sporda gençlere yönelik vizyonuyla devrim ortaya koyduğunu söyledi.

“Gençlerimiz sporda gümbür gümbür geliyor”

Türk sporunun her geçen gün daha ileri gittiğini belirten Bakan Bak, “Sporcularımız uluslararası arenada başarılara imza atıyor. Geçen hafta Grekoromen Güreş Milli Takımımız Avrupa şampiyonu oldu. Yine Serbest Güreş Milli Takımımız Avrupa şampiyonu oldu. Kadın Milli Takımımız Avrupa ikincisi oldu. Yine haltercilerimiz, tekvandocularımız altın madalyalar kazandı, okçulukta olimpiyat şampiyonu dünya şampiyonu çıkardık. Cimnastikte Dünya, Avrupa şampiyonları çıkardık. Gençlerimiz sporda gümbür gümbür geliyor.” şeklinde konuştu.

“Bağımlılıkla mücadeleye destek oluyoruz”

Türkiye’nin dört bir yanında 470 gençlik merkezi açtıklarını belirten Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bağımlılıkla mücadeleye destek olduklarını söyledi. Bakan Bak, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını, ailelerin de çocuklarını spor tesislerine yönlendirmesi gerektiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Millet Bahçesi Toplu Açılış Töreni kapsamında Süleymanpaşa Millet Bahçesi, buz pateni pisti, spor sahaları ve 1000 kişilik kız öğrenci yurdunun açılışı yapıldı.

Törenin ardından Bak, Millet Bahçesi’ne kitap bağışında bulunan Atatürk Gönüllüleri Kütüphane Oluşumu Platformu Proje Koordinatörü Şerif Dursun’a plaket verdi.

Kentteki programı kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi’ne ziyarette bulunan Bak, daha sonra Hükümet Caddesi’nde de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Tekirdağspor Kulübü Tesislerini ve kapalı okçuluk tesisini gezen Bak, sporcularla da sohbet etti.

Bakan Bak, Tekirdağ’da Taşkınlar Samsun Gücü Spor Kulübünün açılışını yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, daha sonra Tekirdağ’da Taşkınlar Samsun Gücü Spor Kulübünün açılışına katıldı.

Burada konuşan Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, her zaman sporun içerisinde olduğunu söyledi.

Kapaklı’da spor yatırımlarına devam edeceklerini vurgulayan Bakan Bak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Amatör kulüplere verilen destekler bana göre çok kıymetli. Ben de o işin içerisinden geliyorum. Amatör kulüplerin yöneticileri birer kahramandır. Öncelikle genç başkanı tebrik ediyorum. Ne dedi? ‘Biz gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını, onların topluma faydalı bireyler olmasını istiyoruz. Başarılı sporcular olmasını istiyoruz. Güzel ahlaklı olmasını istiyoruz.’ Onları tebrik ediyorum.” dedi

Kulübün açılışının yapılmasının ardından Bak’a forma hediye edildi.

BHA




Anahtar Kelimeler : ", En, modern, spor, salonları, Türkiye’de”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler