HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 11:18

Altınordu'nun Sevgiyle Sarılan Lideri Aşkın Tören

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören’i Altınordulular büyük bir sevgiyle bağrına basıyor.
Altınordu'nun Sevgiyle Sarılan Lideri Aşkın Tören

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören’i Altınordulular büyük bir sevgiyle bağrına basıyor. Girdiği her iş yerinde, gittiği her sokakta, çaldığı her kapıda güler yüz ve samimiyetle karşılanan Başkan Aşkın Tören, kendisine gösterilen ilgiden ve duyulan güvenden memnun.

Başkan Aşkın Tören beş yıllık döneminde yaptığı takdir toplayan hizmetlerin, kurduğu gönül köprülerinin verdiği huzurla şehirde ayak basmadık köşe, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Sabahın ilk ışıklarıyla sahaya adım atan Aşkın Tören, çalışmalarını gece yarılarına kadar sürdürüyor. Gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle mesaisini dolu dolu geçiren Başkan Tören, akşamları ise Altınorduların evlerine konuk oluyor.

ALTINORDU AŞKIN TÖRENLE GELECEĞE YÜRÜYOR

Görev süresi boyunca altyapıdan üstyapıya, ticaretten tarıma, turizmden gastronomiye, teknolojiden tasarıma, kültürden sanata ve eğitimden spora her kesimi yakından ilgilendiren birçok proje ve hizmeti hayata geçiren Başkan Tören, en büyük sosyal yönlü sorunların başında gelen işsizliğin çözümü için de dev bir adım attı. Şehirde oluşturduğu istihdam altyapılarıyla kadınları ve gençleri iş gücü piyasasında en çok aranan meslekler ile buluşturan Başkan Tören, geleceğe dair en güçlü umut ve güven kaynağı oldu.

Başkan Aşkın Tören, 2 bin istihdam hedefiyle başlattığı Altınordu Tekstil Park’ın yapımında da sona geldi. İki etaptan oluşan Altınordu Tekstil Park tamamlandığında doğrudan ve dolaylı olarak 2 bin kişiye iş ve aş imkânı sunacak. Öte yandan Başkan Aşkın Tören, yapımında son aşamaya gelinen Altınordu Tekstil Park’ın birinci etabıyla birlikte şehre değer katacak birçok eserin de önümüzdeki günlerde kurdelasını kesmeye hazırlanıyor.

Başkan Aşkın Tören, “her kucaklaşmanın ardında, her gülen yüzün gönlünde ilmek ilmek örülmüş sevgi var, emek var, hizmet var, eser var, muhabbet var, güven var, umut var. Samimiyetleri, güler yüzleri ve içten muhabbetleriyle çalışmalarımızı bereketlendiren ve bize güç veren kıymetli hemşehrilerimize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bu şehir ortak akılla, ortak iradeyle güçlü yarınlara yürümeye devam edecek. Bir arada yaşama iradesine katkı vermeyi ve şehrin birlikte yaşama iradesini güçlendirmeyi her zaman ön planda tuttuk.  Köklü bir kent demokrasisine sahip olan şehrimiz yerel seçim sürecini de bir demokrasi şöleni havasında tamamlayacaktır. Bu sürecin sonunda inanıyorum ki bize duyulan güven, gösterilen teveccüh sandığa yansıyacak ve bu demokrasi şöleninden hiç kimsenin kaybetmediği, hiç kimsenin geride kalmadığı büyük bir zaferi taçlandıracak güçlü bir irade ortaya çıkacaktır inşallah” dedi.

Haber Merkezi





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler