HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Şubat 2024 Perşembe Saat: 10:37

MAHMUT ÖZER ORDULULARA MÜJDEYİ VERDİ !

AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, Ordu için önemli müjdeleri paylaştı.
MAHMUT ÖZER ORDULULARA MÜJDEYİ VERDİ !

AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı Ziyaret Etti

AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, Ordu için önemli müjdeleri paylaştı. Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ünye ve Fatsa ilçelerinde her biri 25 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Yatırım Programına alınmasını, Gürgentepe ve Akkuş ilçelerinde Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun Yatırım Programına alınmasını, Gürgentepe Devlet Hastanesi'nin ameliyathane, doğumhane ve yoğun bakım üniteleri için gerekli olan tüm ödeneklerin gönderilmesini, Ordu Devlet Hastanesi'nde ihtiyaç duyulan ikinci Skopi cihazının temin edilmesini ve Ordu'da doktor ihtiyacının karşılanması için gerekli işlemlerin başlatıldiğını açıkladı.

Özer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Ünye ve Fatsa ilçelerimizde her biri 25 Ünit Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Yatırım Programına alınması, Gürgentepe ve Akkuş ilçelerimizde Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun Yatırım Programına alınması, Gürgentepe Devlet Hastanesi’nin ameliyathane, doğumhane ve yoğun bakım üniteleri için gerekli olan tüm ödeneklerin gönderilmesi, Ordu Devlet Hastanesi’nde ihtiyaç duyulan ikinci Skopi cihazının temin edilmesi, Ordu’da ihtiyaç duyulan doktor ihtiyacının karşılanması için gerekli işlemleri başlatan Sağlık Bakanımıza Ordulu hemşerilerimiz adına en içten şükranlarımı sunuyorum. Ordu’muza hayırlı olsun.”




Anahtar Kelimeler : MAHMUT, ÖZER, ORDULULARA, MÜJDEYİ, VERDİ, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler