HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 13:46

GÖZ ALICI DOKUNUŞLAR

Giresun Belediyesi, şehrin geniş bir alanını kapsayan parklarını daha modern ve keyifli hale getirmek için yeni projeler üzerinde çalışıyor.
GÖZ ALICI DOKUNUŞLAR

Giresun Belediyesi, şehrin geniş bir alanını kapsayan parklarını daha modern ve keyifli hale getirmek için yeni projeler üzerinde çalışıyor.

Parklardan daha fazla keyif alınmasını sağlamak amacıyla parklara eklenen yeni oyun grupları ve rekreasyon alanları ile çocukların ve yetişkinlerin daha güzel vakit geçirmeleri hedefleniyor.

Çeşitli tasarımlar ile park ve yeşil alanları güzelleştirmek için çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Plajlar Bölgesi yürüyüş yoluna ve Doğu Park projesi içerisindeki yaşam alanına birbirinden ilgi çekici figürler yerleştirildi.

Çocukların oldukça ilgisini çekmesi beklenen figürler arasında ekskavatör ve uçağa montajlı kaydırakların yanı sıra birbirinden ilgi çekici oyun grupları ve görseller de yer alıyor.

Şehir estetiğine uygun göz alıcı dokunuşların halkın büyük beğenisini kazanması beklenirken, yenilikçi ve eğlenceli oyun alanlarına çocukların ve ailelerin oldukça ilgi göstereceği sanılıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Daha modern ve daha mutlu bir yaşam için olmazsa olmaz unsurlardan biri yeşil alanlardır. Parklar ve yeşil alanlar bir arada yaşamanın önemli sembollerindendir. Birçok yeni parkı şehrimize kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Çocuk oyun alanı olarak değerlendirilebilecek her yeri oyun parkı haline getireceğiz. Ayrıca, bu yeşil alanlarımıza eğlenceli figürler ve ilgi çekici görseller de yerleştiriyoruz. Şehrimizi daha da güzelleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.




Anahtar Kelimeler : GÖZ, ALICI, DOKUNUŞLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler