- 15:21 “Hükümetten üretici köylüye yine destek yok”
- 14:42 DİSK Dev Emekli-Sen Ordu: “Emekliler Açlığın Pençesinde!
- 11:27 OGİD’den 73 Başarılı Öğrenciye Burs Desteği
- 11:18 Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor
- 11:18 Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor
- 13:11 Traktör Kullanamayan Fındıkçıya Mazot Kredisi
- 20:06 AK Parti Ordu İl Başkanlığına Samet Özdemir Atandı
- 16:47 Yeni Haber Gazetesi 21. Yayın Yılına Adım Attı
- 15:52 Mahmut Özer’den Altınordu’ya Dev Projeler
- 15:48 ALTINORDU ŞAHİNCİLİ’DE YENİ ALTERNETİF GÜZERGAH
- 15:44 Ordu, Cumhuriyet’in 102. Yılına Hazırlanıyor
- 15:42 ÇAMBAŞI YAYLASININ CAN DAMARI OLACAK
- 15:40 Vali Erol, ÇED Başvurularını Yerinde Değerlendirmeye Devam Ediyor
- 15:37 AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR
- 15:34 “GÖLKÖY’ÜMÜZÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK”
Fındık Fiyatı
Sanatın Buluşma Noktası:ORDU
Türkiye’nin dört bir yanından Ordu’ya gelen şehir tiyatroları sahneledikleri oyunlarla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri ile Ordululara unutulmaz anlar yaşatmayı sürdürüyor. Birçok kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi şimdi ise sanatseverlere unutamayacakları anılar biriktireceği dolu dolu bir festivale imza atıyor. Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen "1. Ordu Şehir Tiyatroları Festivali" bir birinden güzel oyunları Ordulularla buluşturuyor.
“AŞK VE GURUR” İLE BAŞLADI
Festival, Ordu Büyükşehir Belediyesi Şehir Bandosu eşliğinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği "Aşk ve Gurur" isimli oyun ile başladı. Ordu Kültür Sanat Merkezinde sahnelenen oyun kapalı gişe oynanırken izleyicilerde oyuna hayran kaldı.
OYUNLAR KAPALI GİŞE
Festivalin ikinci gününde ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun "Kuvayi Milliye Destanı" adlı oyun izleyici ile buluştu. Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun aynı “Aşk ve Gurur” gibi kapalı gişe oynanırken izleyiciler gururu ve duygusallığı aynı anda yaşadı. İzleyicilerin soluksuz izlediği oyun dakikalarca ayakta alkışlandı.
FESTİVALİN 3. GÜNÜNDE OBBKT SAHNE ALIYOR
Festival, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun sahneleyeceği "Rumuz Goncagül" ile devam edecek. Oyun, 21 Şubat Çarşamba saat 20.00’da OBBKT’de oynanacak.
Festival boyunca birçok şehir tiyatrosu, bir birinden güzel oyunları sahneleyecek





