HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Şubat 2024 Pazar Saat: 13:28

BAŞKAN GÜLER ‘DAĞ KIZAĞI PROJESİ’ İÇİN GÜN VERDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler, Boztepe’de yapımına devam edilen ‘Dağ Kızağı Projesi’nde sona gelindiğini ve çok kısa sürede bitirilerek faaliyete geçirileceğini söyledi.
BAŞKAN GÜLER ‘DAĞ KIZAĞI PROJESİ’ İÇİN GÜN VERDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler, Ordu’da katıldığı bir Tv programında Ordu’nun Altınordu ilçesi Boztepe Teleferik üst istasyonunun hemen yanında yapımına başlanan ‘Dağ Kızağı Projesi ‘ ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tarih verdi. 

Boztepe’ye 20 dönümlük alana yapılan 100 milyon TL’lik ‘Dağ Kızağı Projesi çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirten Başkan Hilmi Güler, “Doğayı bozmadan yapılacak proje mart ayı sonunda bitirilerek hizmete açılacak” dedi. Başkan Güler şöyle konuştu;

“Ordu’nun en güzel turizm noktası olan Boztepe’ye doğayı bozmadan dağ kızağı projemiz vardı. O projede artık sona gelmek üzereyiz. Mart sonuna kadar bu çalışmayı tamamlayıp milletimizin hizmetine sunacağız. Turizm şehri Ordu’muza önemli bir eseri daha kazandırmış olacağız. Gelinen noktada biz eserlerimiz ile milletimizin önüne çıkıyoruz.”

 



Haber: Muzaffer ŞENSOY





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler