HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 14:17

ORDU'DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Ordu Valiliği, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. İşte detaylar:
ORDU'DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA BÜYÜK BAŞARI


5 Şubat 2024: İl merkezinde durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirilmiş ve şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanımı suçundan adli işlem başlatılmıştır.

5 Şubat 2024: İl merkezinde durdurulan bir araçta bulunan şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada 1 gram esrar ve 2 gram metamfetamin maddesi bulunmuş, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanımı suçundan adli işlem yapılmıştır.

5 Şubat 2024: İl merkezinde durdurulan bir araçta bulunan şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada 4 gram esrar ve 1 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanımı suçundan adli işlem başlatılmıştır.

6 Şubat 2024: İl merkezinde durdurulan bir araçta bulunan şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada 1 gram metamfetamin maddesi bulunmuş, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanımı suçundan adli işlem başlatılmıştır.

7 Şubat 2024: İl merkezinde durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 gram metamfetamin ve 2 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirilmiş, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan adli işlem başlatılmıştır.

8 Şubat 2024: İl merkezinde durdurulan bir araçta bulunan şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramada 1 gram metamfetamin ve 1 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanımı suçundan adli işlem yapılmıştır.

9 Şubat 2024: İl merkezinde durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 gram metamfetamin ele geçirilmiş, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanımı suçundan adli işlem başlatılmıştır.

9 Şubat 2024: İl merkezinde durdurulan bir araçta bulunan şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramada 3 gram sentetik kannabinoid maddesi bulunmuş, şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanımı suçundan adli işlem yapılmıştır.

9 Şubat 2024: İl merkezinde durdurulan bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanımı suçundan adli işlem başlatılmıştır.

9 Şubat 2024: İl merkezinde durdurulan üç şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan adli işlem başlatılmış ve şüpheli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

11 Şubat 2024: İl merkezinde durdurulan bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanımı suçundan adli işlem başlatılmıştır.

Ordu Valiliği, bu operasyonların başarısını kamuoyuyla paylaşırken, uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler