HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 16:26

ÜNYE’DE VATANDAŞLAR GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI ÇIKARDI

Kış mevsimi olmasına rağmen Ünye’de güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil, park alanları ve piknik alanlarına akın etti.
ÜNYE’DE VATANDAŞLAR GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI ÇIKARDI

Kış mevsimi olmasına rağmen Ünye’de güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil, park alanları ve piknik alanlarına akın etti.

Keyifli bir Pazar günü geçiren vatandaşlar Ünye Belediyesi sosyal tesislerinde vakit geçirirken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Tavlı, “Hemşehrilerimizin gülen yüzü günümüze neşe kattı” dedi.

Ünye’de 11 Şubat Pazar günü güneşli bir hava hakim olurken vatandaşlar haftasonu ve güneşli havanın tadını çıkardı. Sahil yolu, park alanları ve mesire alanları dolup taşarken Ünye’nin gözde mekanlarında da yoğunluk yaşandı.

Çocuk Trafik Eğitim Pistine Ziyaretçi Akını

Ünye Belediyesi tarafından hizmete sunulan Çocuk Trafik Eğitim Pisti yüzlerce vatandaşın uğrak noktası oldu. Özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği alanda çocuklar akülü araçların, anne ve babalar ise güneşin keyfini çıkardı. Çocuk Trafik Eğitim Pisti’ndeki bulunan donatılar ve park alanı çocukların eğlencesini doruğa çıkardı.

At Binmek İsteyenler Binicilik Tesisleri’nde

Haftasonu uğrak mekanlardan biri de binicilik tesisleri oldu. Son dönemde yapılan yeniliklerle ilgi odağı haline gelen binicilik tesisleri at binmek isteyen çocuk büyük herkesin tercih edilen mekanı haline geldi. Sabah saatlerinde başlayan yoğunluk akşam saatlerine kadar devam etti. Biniclik tesislerinde ayrıca adrenalin tutkunları zepline ile heyecanlı anlar yaşadı. Cevizdere ırmağının güzelliyle Pazar gününün tadını çıkaran vatandaşlar bol bol stres attı.

Asarkaya’da Haftasonu Yoğunluğu

Şehir yoğunluğundan uzakta güzel bir gün geçirmek isteyen vatandaşların tercihi ise Asarkaya oldu. Asarkaya Kent Ormanı’nda mangal ve semaver keyfi yapan vatandaşlar her yönüyle yenilerek daha kaliteli hizmet sunan alanda sosyal aktiviteler de gerçekleştirdi.

Asarkaya Panorama Restoran da günboyu yoğun mesai harcayarak vatandaşların keyifli zaman geçirmesini sağladı.

Başkan Tavlı Vatandaşlarla Sohbet Etti

Karadeniz’de son 5 yılda sosyal belediyecilik alanında önemli yatırımlar yapan ilçelerden olan Ünye Belediyesi’nin sosyal tesisleri vatandaşlara kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmaya devam ediyor. Tesislerdeki yoğunluk ve memnuniyet her geçen gün artarak devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da sosyal tesislerde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Şubat ayında güneşli haftasonunun keyfini çıkaran vatandaşlar Başkan Tavlı’ya kazandırdığı hizmetler için teşekkür etti.

Başkan Tavlı, “Hizmete sunduğumuz çalışmalarla bölgemizin cazibe merkezlerinden biri olan Asarkaya Kent Ormanımız ve Binicilik Tesislerimizde güzel havayı fırsat bilerek haftasonunu farklı bir atmosferde geçiren hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Kıymetli hemşehrilerime güleryüz ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


HABER MERKEZİ

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler