HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Şubat 2024 Pazar Saat: 13:34

E-Devlet'ten Yeni Hizmet: Olası Emekli Maaşı Sorgulama

e-Devlet portalı, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına sürekli olarak gelişiyor.
E-Devlet'ten Yeni Hizmet: Olası Emekli Maaşı Sorgulama

e-Devlet portalı, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına sürekli olarak gelişiyor.

Son eklenen özellikle birlikte, emekli adayları artık maaşları hakkında bilgi alabiliyorlar. Bu yeni özellik sayesinde, kullanıcılar basit bir işlemle emekli olduklarında alacakları muhtemel maaşı e-Devlet üzerinden öğrenebiliyorlar.

e-Devlet portalı üzerinden birçok işlemi dakikalar içinde gerçekleştirmek mümkün. Bu sayede kullanıcılar doğru ve güvenilir bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabiliyorlar. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından milyonlarca emeklinin yeni kök maaşı e-Devlet'e yüklendi. Artık SGK'nın internet sitesi üzerinden yapılan sorgulama işlemi de e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Sorgulama işlemi oldukça basit bir şekilde yapılabiliyor. e-Devlet portalına giriş yapıldıktan sonra, arama motoruna "Ne kadar emekli maaşı alırım" yazılıyor. İlk seçenekte çıkan "4A emekli aylık bilgisi hesaplama" seçeneğine tıklanıyor. Ardından gelen ekranlarda istenen bilgiler girildikten sonra, tahmini emekli maaşı ve diğer bilgiler görülebiliyor.

Uygun şartları sağlayan kullanıcılar için emekli maaşı öğrenme süreci artık dakikalarını alacak. Kullanıcı dostu uygulama, büyük bir beğeni ile karşılanmış durumda. e-Devlet kapısı, dijitalleşen Türkiye yolunda önemli bir araç olma özelliğini sürdürüyor. Devlet tarafından sunulan hizmetler, e-Devlet aracılığıyla vatandaşlara elektronik ortamda sunulmaya devam ediyor.


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : E-Devletten, Yeni, Hizmet:, Olası, Emekli, Maaşı, Sorgulama

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler