HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 17:29

Mesudiye'de 1500 kişiye istihdam sağlayacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler, seçim gezileri kapsamında Mesudiye ilçesindeydi.
Mesudiye'de 1500 kişiye istihdam sağlayacak!

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında yeni zafer yazmak için emin adımlarla ilerleyen Başkan Güler, Mesudiyeli vatandaşlar ile bir araya geldi. Hoş sohbet, coşkulu ve samimi karşılama ile Mesudiye’de ağırlanan Güler esnaf ve vatandaşların gönlünü kazandı, duasını aldı. İlgi odağı olan Başkan Güler Mesudiyelilerin favorisi oldu.

Parti ziyaretleri, SKM açılışı ve esnaf ziyaretleri ile Mesudiye’de adım atmadık sokak bırakmayan Başkan Güler, ilçede seçim rüzgarını fırtına gibi estirdi.

“İLÇE BELEDİYE BÜTÇESİNİN 5 KATI KADAR BURAYA YATIRIM YAPTIK”
Güler, muhtarlar ve STK ve kanaat önderleri ile yaptığı toplantıda, ilçeye doğalgaz müjdesi verirken Hayvan OSB projesiyle de gerek istihdamda gerekse üretimde Mesudiye’yi kalkındıracaklarını söyledi.
Mesudiye Belediyesinin bütçesinden 5 kat fazla ilçeye yatırım yaptıklarını dile getiren Başkan Güler açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Önümüzdeki 5 sene burayı yönetip kalkındıracağız. Mesudiye özgül ağırlığı yüksek bir ilçe. Biz Mesudiye’yi Türkiye’nin çok özel ilçelerinden biri olarak görüyoruz. Buraya doğalgaz da gelecek. İlk zaten doğalgazı Mesudiye üzerinden getirdik. 

“BU PROJE İSTİHDAM SAĞLAYACAK”
Mesudiye’ye doğalgaz müjdesi verirken, Hayvan İhtisas Organize Sanayi projesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Güler, projenin doğrudan 500 kişiye, dolaylı 1500 kişiye istihdam sağlayacağını belirtti.
Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:
“Zaten doğalgazı getireceğiz onu müjdeden de saymıyorum, görevimiz zaten. Buraya Hayvan İhtisas Organize Sanayi kuracağız. Bu çok önemli bir şey. Burada barınakları, ahırlar, et entegre tesisleri yapılacak. Hayvan hastanesi, gübre fabrikası, yem üretim tesisi, soğuk hava deposu, biyogaz tesisi, hayvan pazarı kurulacak. Burada Ordu kendi markasını, et ve et ürünlerini üretecek, piyasaya sunacak. 1.200 dekar arazi üzerine kurulacak. 15 bin büyükbaş kapasiteli olacak. 300 milyon lira kamu yatırımı yapılacak. 1,5 milyarda özel sektör yatırımı yapılacak. Bu para burada kalacak. Burada arkadaşlarımız çalışacak. Doğrudan 500 kişiye, dolaylı 1500 kişiye istihdam sağlanacak.

Mesudiye’de Başkan Güler’e Ordu AK Parti Milletvekili Mahmut Özer ve İbrahim Ufuk Kaynak, Ordu MHP Milletvekili Naci Şanlıtürk ve Ordu AK Parti İl Başkanı Selman Altaş da eşlik etti.




Anahtar Kelimeler : Mesudiyede, 1500, kişiye, istihdam, sağlayacak!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler