HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Şubat 2024 Cuma Saat: 15:24

O İLÇE BELEDİYESİNDEN İŞÇİYE REKOR ZAM!

Gölköy Belediyesi, çalışanlarının refah seviyelerini yükseltmek amacıyla maaşlarda önemli bir artış gerçekleştirdi.
O İLÇE BELEDİYESİNDEN İŞÇİYE REKOR ZAM!

Gölköy Belediyesi, çalışanlarının refah seviyelerini yükseltmek amacıyla maaşlarda önemli bir artış gerçekleştirdi. Belediye yönetimi, fedakarca çalışan mesai arkadaşlarına yönelik olarak maaşlara %65 oranında zam yapıldığını duyurdu.

Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ sosyal medyada yaptığı açıklamada, yapılan bu maaş zammının Belediye çalışanlarının emeğine ve özverisine karşı bir teşekkür olduğunu belirtti. Başkan, "Büyüyen ve gelişen Gölköy'ümüzde, Belediyemizin başarısı elbette ki çalışanlarımızın azim ve özverisiyle mümkün olmaktadır. Bu nedenle, onların refah seviyelerini yükseltmek, motivasyonlarını artırmak adına böyle bir adım attık. Hep birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Yapılan zam kararıyla birlikte Belediye çalışanlarının maaşlarında ciddi bir artış yaşanacak. Bu adımın, Belediye personelinin yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Belediye yönetimi, mesai arkadaşlarına hayırlı olsun dileklerini ileterek, ortak bir gaye doğrultusunda daha büyük başarıları birlikte elde etme konusundaki kararlılıklarını yineledi.

 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : O, İLÇE, BELEDİYESİNDEN, İŞÇİYE, REKOR, ZAM!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler