HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 22:08

ENVER YILMAZ'DAN OTSO ZİYARETİ

Yılmaz,Ordu Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel’i, Meclis Başkanı Necat Avcı’yı Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini ziyarette bulundu.
ENVER YILMAZ'DAN OTSO ZİYARETİ

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 23. Dönem Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melihşah Murat Genç, İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Adnan Ateşoğlu ve beraberindekiler Ordu Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel’i, Meclis Başkanı Necat Avcı’yı Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karlıbel; “Ordu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ordu Büyükşehir Belediye’sinde n beklentimiz özellikle sanayiciye arsa üretmesidir. Biz her ne kadar bu şehrin sanayisini nereye götürürüz, ticareti nereye götürürüz diye çalışırken, önümüzdeki en büyük engel arsa sorunudur.
Arsa sorununun yeniden analiz edilip Ordu’nun iş dünyasına ve ticaret dünyasına arz edilmesi gerekiyor. Yine bir önerimiz daha var. İlçelerde küçük sanayi alanlarının oluşturulması. Bu 20 dönüm 30 dönüm emek yoğun sanayi alanlarının oluşturulması ile hem hayvancılığımızı ve tarımı koruyacağız hem de sanayi istihdamını ve üretimi artırmış olacağız. Bizim beklentilerimiz bunla. hoş geldiniz yolunuz açık olsun. Demokratik bir yatışta başarılar diliyoruz” İfadelerine yer verdi.
Ziyarette konuşan Başkan Adayı Yılmaz; “Buraya gelirken şehrimizin iş insanı, kanaat önderi olan arkadaşlarımın yanına gidiyorum psikolojisi ile geldim. Levent Başkanımın teşhislerine tamamen katılıyorum. Şehrimizde maalesef hem gelecek yatırımcıyı, hem de ilimizde bulunan yatırımcının önünü açacak arsalarımız yok. Sizlere şunu söylemek istiyorum. İlimizi ortak akıl ile yönetme planımız var. Ben yaptım oldu mantığı olmayan bir anlayışla kaldığımız yerden devam diyerek şehrimizin sorunlarını ortak bir şekilde çözeceğiz. Ticaret ve Sanayi odamız yönetiminin ve meclisinin bu düşüncede olması beni mutlu ediyor. Misafir perverliğinizden dolayı çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : ENVER, YILMAZ'DAN, OTSO, ZİYARETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler