HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 13:38

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NA PRESTİJ CADDE TEŞEKKÜRÜ

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek hem sorun ve talepleri dinliyor hem de belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirmede b
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NA PRESTİJ CADDE TEŞEKKÜRÜ

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek hem sorun ve talepleri dinliyor hem de belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunuyor.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, esnafa ‘Hayırlı işler ve bereketli kazançlar’ dileyen Başkan Şenlikoğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ediyor.

Genç, yaşlı demeden herkesin ilgi gösterdiği Başkan Şenlikoğlu’nun son durağı ise Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi oldu.

Ziyarette, prestij cadde kapsamında tamamen yenilenen ve yeni yüzüyle birlikte esnafların ve vatandaşların büyük beğenisini kazanan Nihatbey Caddesi’nin çok güzel olduğunu ve caddenin hareketlendiğini belirten esnaflar ve vatandaşlar Başkan Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

Esnafları işyerlerinde tek tek ziyaret edip vatandaşlarla da selamlaşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise Nihatbey Caddesi’nin her kesimden övgü aldığını dile getirerek: “Pazar Caddesi, Fatih Caddesi ve Nihatbey Caddesi’ni yeniledik. Şu anda ise Boztekke Caddesi’nde yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin cadde ve sokaklarının konforlu ve modern olması o şehrin sosyoekonomik gelişimine katkı sağlıyor.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, şehrin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine de vurgu yaparak: “Cazibesi her geçen gün artan Giresun’umuzu esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Elde ettiğimiz başarılarda, yaptığımız çalışmalarda esnafın ve halkın çok önemli bir katkısı bulunmaktadır. Hizmet dönemimiz içerisinde hayata geçirdiğimiz bütün projelerde esnaf ve vatandaşımızın fikrine ve desteğine başvurduk. Yaptığımız hiçbir proje boşa çıkmadı ve hepsi de halkın yararına oldu. Ziyaret ettiğimiz esnafımızın bakış açısını ön planda tutuyoruz.  Şehrimizde ekonomi lokomotifi görevini esnaflarımız yürütmektedir. Hepsine bir kez daha bereketli kazançlar diliyorum.” şeklinde konuştu.


HABER MERKEZİ

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler