HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Şubat 2024 Salı Saat: 17:22

KANDİL SİMİDİ ALTINORDU BELEDİYESİNDEN

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde birçok sosyal belediyecilik uygulamasına imza atan Altınordu Belediyesi, vatandaşları ortak değerlerde buluşturmaya, aynı heyecanı ve aynı coşkuyu hep birlikte bir arada yaşatmaya devam ediyor.
KANDİL SİMİDİ ALTINORDU BELEDİYESİNDEN

Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından içinde birçok ilahi hikmeti, sırrı ve bereketi barındıran Miraç Kandili münasebetiyle şehrin çeşitli noktalarında kurulan stantlarda vatandaşlara Kandil Simidi ikram edildi.
ALTINORDU’DA MİRAÇ KANDİLİ COŞKUSU YAŞANIYOR
Milli ve dini günlerde halkın beklenti ve talepleri doğrultusunda çeşitli etkinlikler düzenleyen Altınordu Belediyesi, şehirde Kandil simidi ikramını da bir gelenek halinde sürdürüyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından Tahıl Pazarı ve Akyazı mahallesinde kurulan stantlarda Altınordu’lulara kandil simidi ikram edildi.
Hem kandillerin manevi coşkusunu yaşatmayı hem de bu özel günlerde paylaşmayı ve dayanışmayı yeniden hatırlatan etkinliklerden biri olan Kandil Simidi ikramı geleneği vatandaşlardan takdir topladı.
BAŞKAN TÖREN “MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”
Miraç Kandili münasebetiyle bir de mesaj yayınlayan Başkan Aşkın Tören, “Çok değerli hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, şehrimize ve ülkemize sağlık, esenlik, huzur, bereket ve güzellikler getirmesini diliyorum. Miraç Kandili’miz Mübarek Olsun.” dedi.
6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili derinden etkileyen depremde hayatlarını kaybedenleri de mesajında hatırlatan Başkan Tören, “Bu mübarek gece vesilesiyle yüreklerimizi dağlayan 6 Şubat Depremlerinin 1. yıl dönümünde, kaybettiğimiz canlarımızı saygıyla ve rahmetle yâd ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
Kandil sevinci ve coşkusunu bir arada yaşayan Altınordu’lular her kandilde düzenlenen etkinlik dolayısıyla Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.




Anahtar Kelimeler : KANDİL, SİMİDİ, ALTINORDU, BELEDİYESİNDEN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler