HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 17:10

Taksici Oğuz Erge İçin Toplanan Bağış Miktarı Kızına Teslim Edildi

Türkiye'nin dört bir yanından destek gören Taksici Oğuz Erge için toplamda 4.402.760 TL bağış miktarı, kızına teslim edildi.
Taksici Oğuz Erge İçin Toplanan Bağış Miktarı Kızına Teslim Edildi

Türkiye genelinde taksici meslektaşlarının ve vatandaşların destekleriyle bir araya getirilen bağış miktarı, Taksici Oğuz Erge'nin kızına teslim edildi. Erge'nin tedavisi için başlatılan kampanya kapsamında toplanan 4.402.760 TL, ailenin maddi ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla kızına teslim edildi.

Türkiye'nin dört bir yanından yoğun destek gören kampanya, sosyal medyada ve çeşitli platformlarda duyurularak büyük bir dayanışma örneği sergiledi. Erge'nin durumuyla ilgili duyarlılık gösteren meslektaşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar, bağış kampanyasına katılarak ailenin yanında olduğunu gösterdi.

Toplanan bağış miktarı, Oğuz Erge'nin kızına, ailenin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılmak üzere teslim edildi. Kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden aile, gösterilen ilgi ve yardımların kendilerini derinden etkilediğini ifade etti.

Taksici Oğuz Erge'nin durumuyla ilgili süreci yakından takip eden kamuoyu, sosyal medya üzerinden yapılan duyurularla ve paylaşımlarla aileye destek olmaya devam ediyor.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler