- 11:41 Şehit Kani Obi Parkı Hizmete Açıldı
- 15:21 “Hükümetten üretici köylüye yine destek yok”
- 14:42 DİSK Dev Emekli-Sen Ordu: “Emekliler Açlığın Pençesinde!
- 11:27 OGİD’den 73 Başarılı Öğrenciye Burs Desteği
- 11:18 Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor
- 11:18 Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor
- 13:11 Traktör Kullanamayan Fındıkçıya Mazot Kredisi
- 20:06 AK Parti Ordu İl Başkanlığına Samet Özdemir Atandı
- 16:47 Yeni Haber Gazetesi 21. Yayın Yılına Adım Attı
- 15:52 Mahmut Özer’den Altınordu’ya Dev Projeler
- 15:48 ALTINORDU ŞAHİNCİLİ’DE YENİ ALTERNETİF GÜZERGAH
- 15:44 Ordu, Cumhuriyet’in 102. Yılına Hazırlanıyor
- 15:42 ÇAMBAŞI YAYLASININ CAN DAMARI OLACAK
- 15:40 Vali Erol, ÇED Başvurularını Yerinde Değerlendirmeye Devam Ediyor
- 15:37 AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR
Fındık Fiyatı
CHP İL BAŞKANI ESNAFLARLA BULUŞTU!
CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ve parti üyeleri, Şarkiye Mahallesinde düzenlenen etkinlik kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Akpınar, Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe ve beraberindeki parti üyeleri, Şarkiye Mahallesi'nde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve mahalle sakinleriyle samimi bir diyalog kurdu. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden ekip, mahalledeki güncel konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
CHP'nin Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, Şarkiye Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, projelerini ve vizyonunu paylaştı. Vatandaşların beklenti ve taleplerini dinleyen Tepe, mahalle sakinleri ile birlikte daha yaşanabilir bir Altınordu için çalışma sözü verdi.
Bu tür etkinliklerin mahallelerle doğrudan iletişimi güçlendirdiğini belirten CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, demokratik bir atmosferde vatandaşların görüşlerini almaya büyük önem verdiklerini vurguladı. Akpınar, Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe'nin de mahalle ziyaretlerine devam edeceğini belirterek, seçim sürecinde mahallelerin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alacaklarını söyledi.
HABER MERKEZİ





