HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 17:04

CHP İL BAŞKANI ESNAFLARLA BULUŞTU!

CHP Ordu İl Başkanı ve Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, Şarkiye Mahallesinde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu.
CHP İL BAŞKANI ESNAFLARLA BULUŞTU!

CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ve parti üyeleri, Şarkiye Mahallesinde düzenlenen etkinlik kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Akpınar, Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe ve beraberindeki parti üyeleri, Şarkiye Mahallesi'nde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve mahalle sakinleriyle samimi bir diyalog kurdu. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden ekip, mahalledeki güncel konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

CHP'nin Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, Şarkiye Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, projelerini ve vizyonunu paylaştı. Vatandaşların beklenti ve taleplerini dinleyen Tepe, mahalle sakinleri ile birlikte daha yaşanabilir bir Altınordu için çalışma sözü verdi.

Bu tür etkinliklerin mahallelerle doğrudan iletişimi güçlendirdiğini belirten CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, demokratik bir atmosferde vatandaşların görüşlerini almaya büyük önem verdiklerini vurguladı. Akpınar, Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe'nin de mahalle ziyaretlerine devam edeceğini belirterek, seçim sürecinde mahallelerin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alacaklarını söyledi.




HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : CHP, İL, BAŞKANI, ESNAFLARLA, BULUŞTU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler