HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 16:36

Hortikültürel Terapi Etkinliğine Katıldı!

TSO Başkanı A. Levent Karlıbel, TÜBİTAK'ın Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı Kapsamında Hortikültürel Terapi Etkinliğine Katıldı.
Hortikültürel Terapi Etkinliğine Katıldı!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı A. Levent Karlıbel, Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı 2023/3 kapsamındaki "İnsan – Sağlık – Doğa Temelinde Hortikültürel Terapi Yaklaşımı" konulu bilimsel etkinliğe katıldı.

Bu bilimsel etkinlik, hortikültürel terapi alanındaki çalışmaları desteklemeyi amaçlamaktadır. OTSO Başkanı Karlıbel, etkinliğin desteklenmeye uygun görülmesi üzerine katılım sağlayarak, sektörle ilgili güncel bilgileri takip etme ve sektöre katkı sağlama fırsatı buldu.

Katılımcılar arasında gerçekleştirilen bilgi paylaşımı ve etkileşim ortamında, hortikültürel terapinin insan, sağlık ve doğa bağlamında nasıl bir rol oynayabileceği üzerine önemli tartışmalar gerçekleşti. OTSO Başkanı Karlıbel, sektörel paydaşlar ve akademisyenlerle bu tür etkinliklerde bir araya gelerek işbirliğini artırma ve sektörün gelişimine katkıda bulunma misyonunu sürdürdü.

Karlıbel, Ordu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte sektör temsilcileriyle bir araya gelmenin, sektöre ve şehre katkı sağlama adına önemli bir adım olduğunu belirtti.




HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler