HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 16:15

Emeklilere Müjdeli Zam Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağkur emeklilerine %80 zam müjdesini açıkladı.
Emeklilere Müjdeli Zam Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bugün yaptığı açıklamada emeklilere yönelik önemli bir zam müjdesini duyurdu. SSK ve Bağkur emeklilerinin maaşlarına %80 oranında zam yapılacağını açıklayan Işıkhan, bu zamın SSK emeklileri için 6 Şubat 2024, Bağkur emeklileri için ise 7 Şubat 2024 tarihlerinde hesaplara yatırılacağını belirtti.

Ayrıca, ülke genelinde belediye personellerine yönelik yapılan toplu iş sözleşmeleri kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin personel maaşlarına %80 oranında zam yaptığına dair bilgi paylaşıldı. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, personel aylıklarındaki iyileştirmeleri ve en düşük işçi ücretinin Ocak 2024 itibariyle 28.000 TL'ye kadar yükseltildiğini açıkladı.

Işıkhan, emeklilere yönelik zam müjdesinin yanı sıra, ülke genelindeki belediye personellerine yapılan maaş iyileştirmelerinin de kamuoyuna duyurulduğunu belirtti. Bu gelişmeler, çalışanların ve emeklilerin maaşlarına olumlu etki sağlayarak ekonomik rahatlama getirmeyi amaçlıyor.




HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Emeklilere, Müjdeli, Zam, Açıklaması

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler