HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 14:39

Barış Manço'nun Anısına Özel Gecede Şarkıları Ordu'da Yankılanacak

Türk müziğinin efsane ismi Barış Manço, 17 Şubat'ta Ordu Atatürk Kültür Merkezi'nde "Sevgi ve Saygıyla Barış Manço" gecesi ile anılacak.
Barış Manço'nun Anısına Özel Gecede Şarkıları Ordu'da Yankılanacak

Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Barış Manço , müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. 17 Şubat 2024 Cumartesi günü, Ordu Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek özel bir gecede, "Sevgi ve Saygıyla Barış Manço " temasıyla sanatçının hayatı ve eserleri anılacak.

Etkinlik, tenor Aykut Yılmaz'ın özel yorumuyla Barış Manço 'nun en sevilen şarkılarını dinleyicilere taşıyacak. Gecede, Barış Manço 'nun müziğiyle birlikte hayatı ve sanatı da özel bir sunumla izleyicilere aktarılacak.

Tüm müzikseverlerin davetli olduğu etkinlikte, katılımcılar Barış Manço 'nun unutulmaz şarkılarına eşlik edebilecek. Organizatörler, katılımcıları şarkı sözleri ve notalarını getirmeye ve birlikte şarkı söylemeye davet ediyor.

Etkinlik biletleri, 250 TL'den başlayan fiyatlarla biletinial.com.tr adresinden temin edilebilir. Barış Manço 'nun eşsiz eserleri ve anılarıyla dolu bu özel gece, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler