HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Şubat 2024 Pazar Saat: 13:42

ULAŞ TEPE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, seçim çalışmalarına devam ederken belediye yönetim anlayışını değerlendirdi.
ULAŞ TEPE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!

Tepe, mevcut yönetimin halktan kopuk olduğunu belirterek, "Şehrimizi -Ulaşılan Başkan, Ulaşılabilir Belediye- vizyonuyla tanıştıracağız" dedi.

  • Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, saha gözlemlerine dayanarak belediye yönetim anlayışında değişiklik yapma kararı aldıklarını açıkladı.

  • Altınordu Belediyesi'nin halkla iletişimde sorunlar yaşandığını belirten Tepe, vatandaşların belediye ile iletişim sağlamak ve sorunlarını çözmek konusunda sıkıntı yaşadığını ifade etti.

  • "Ulaşılan Başkan, Ulaşılabilir Belediyecilik" vizyonuyla hareket edeceklerini belirten Tepe, belediyenin vatandaşlarla daha etkili bir iletişim kurmasını sağlamayı amaçlıyor.

  • Teknoloji ve bilgi çağında olduklarını vurgulayan Tepe, çağdaş uygulamaları kullanarak vatandaşların belediyeye daha kolay erişim sağlamasını planladıklarını ifade etti.

  • Belediyenin ve başkanın daha erişilebilir olması için çeşitli adımlar atacaklarını belirten Ulaş Tepe, halkın beklentilerine daha hızlı ve etkili çözümler üreteceklerini söyledi.

  • Bürokrasinin azaltılması ve vatandaşın taleplerine daha hızlı çözümler bulunması için yetkili kadroların daha fazla inisiyatif almasını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

  • Vatandaşların belediye ile olan bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan Tepe, açık kapı politikası izleyerek halkın her zaman kendilerine ulaşabileceği bir belediye yönetimi oluşturacaklarını belirtti.




HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ULAŞ, TEPE, ZİYARETLERİNE, DEVAM, EDİYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler