HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 17:03

VALİ EROL ÖZEL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!

Ordu Valisi Muammer Erol, şehit aileleri, gaziler, yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret etme faaliyetlerine devam ediyor.
VALİ EROL ÖZEL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!

Ordu Valisi Muammer Erol, şehit aileleri, gaziler, yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret etme faaliyetlerine devam ediyor.

Cuma gününü de bu kapsamda hane ziyaretlerine ayıran Vali Erol, Altınordu İlçesi Şahincili Mahallesinde ikamet eden ve PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in ailesini evinde ziyaret etti.

Vali Erol, Şehit Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in ailesiyle bir araya gelerek hal ve hatırlarını sordu. Şehidin oğlu Çağan Kemal ile sohbet eden Vali Erol, Çağan'ın karne tatilini nasıl geçirdiğini ve gelecekte ne olmak istediğini sordu. Çağan'ın Vali olma isteğine tebessümle karşılık veren Vali Erol, şehitlerimizin emanetlerinin önemine vurgu yaparak, şehitleri rahmetle andıklarını belirtti.

Şehit Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in ailesi de ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek Vali Erol'a teşekkür etti.

Aynı gün içerisinde, Hakkâri Yüksekova Dağlıca’da çıkan çatışmada yaralanan ve gazi olan Mustafa Özhan Kiltan'ı da evinde ziyaret eden Vali Erol, Gazi Mustafa Özhan Kiltan ve babasıyla sohbet ederek taleplerini dinledi ve sağlık dileklerinde bulundu.

Vali Erol, ayrıca Şahincili Mahallesinde yaşayan 4 yaşındaki engelli Gökdeniz Tepe ve sosyal ve ekonomik destek hizmeti verilen Memnune Demirci’yi de evlerinde ziyaret ederek, hatırlarını sordu ve ihtiyaçları olup olmadığını öğrendi.

Vali Erol'un hane ziyaretlerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan da eşlik etti.


HABER MERKEZİ 

 




Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, ÖZEL, ZİYARETLERİNE, DEVAM, EDİYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler