HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2024 Cumartesi

VALİ EROL, HANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Vali Muammer Erol, gerçekleştirdiği hane ziyaretleri ile şehit ailelerimizi, gazilerimizi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor.
VALİ EROL, HANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Vali Muammer Erol, gerçekleştirdiği hane ziyaretleri ile şehit ailelerimizi, gazilerimizi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor. 

Cuma gününü de hane ziyaretlerine ayıran Vali Erol, Altınordu İlçesi Şahincili mahallesinde ikamet eden ve 4 Ekim 2016 tarihinde Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, yol kontrolü sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in ailesini evinde ziyaret etti.

Vali Erol, Şehit Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in eşi Burcu, oğlu Çağan Kemal, annesi Susam, babası Halil Demirer’in hal ve hatırını sordu.

Şehidimizin oğlu Çağan’la sohbet eden Vali Erol, Çağan’a karne tatilini nasıl geçirdiğini, neler yaptığını sordu. Çok iyi notlarla yarı yıl tatiline giren Çağan karnesini Vali Muammer Erol’a gösterdi ve büyüyünce Vali olmak istediğini söyledi. 

“İleride seni Vali olarak görmek bizleri çok mutlu eder” diyen Vali Erol, ’Aziz Şehitlerimizin değerli emanetleri bizim başımızın tacıdır. Şehidimizi rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

Şehit Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in ailesi ise ziyaret dolayısıyla memnun olduklarını belirterek, Vali Erol’a teşekkür etti.

Vali Erol, 21 Ekim 2007 tarihinde Hakkâri Yüksekova Dağlıca’da çıkan çatışmada yaralanarak Gazi olan Mustafa Özhan Kiltan’ı da Şahincili mahallesinde ikamet ettiği evinde ziyaret etti.

Gazi Mustafa Özhan Kiltan ve babası Ömer Lütfi Kiltan’la sohbet ederek taleplerini dinleyen Vali Erol, Gazimize sağlık ve uzun ömürler diledi.

Vali Muammer Erol, Şahincili mahallesinde yaşayan 4 yaşındaki engelli Gökdeniz Tepe ile sosyal ve ekonomik destek hizmeti verilen Memnune Demirci’yi de evlerinde ziyaret ederek, hatırlarını ve bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Vali Muammer Erol’un hane ziyaretlerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan da eşlik etti.




Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, HANE, ZİYARETLERİNİ, SÜRDÜRDÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler