HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Şubat 2024 Cuma Saat: 16:33

BÜYÜKŞEHİRDEN DEPREM İZOLASYON SİSTEMLERİ SEMİNERİ

Deprem izolasyon konularında farkındalık oluşturmak ve bilinçli adımlar atılmasına katkı sağlamak amacıyla Deprem İzolasyon Sistemleri konulu seminer düzenlendi.
BÜYÜKŞEHİRDEN DEPREM İZOLASYON SİSTEMLERİ SEMİNERİ


Ordu Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda deprem izolasyon konularında farkındalık oluşturmak ve bilinçli adımlar atılmasına katkı sağlamak amacıyla Deprem İzolasyon Sistemleri konulu seminer düzenlendi.
Deprem İzolasyon Derneği (DİD) ve Dernek Üyesi TİS Teknolojik İzolatör Sistemleri firması ile birlikte düzenlenen seminerde Deprem İzolasyonu, Deprem İzolasyonlu Proje Örnekleri, Deprem İzolasyonun Yapısal Mimari, Mekanik ve Mekanik Sistemlere Etkileri, 6 Şubat Depremi ve Deprem İzolasyonu Yapılmış olan Yapıların Performansı konularında Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapanlar ilimizde bulunan müteahhitler, sivil toplum örgütleri ve kamu kuruluşlarına bilgilendirme yapıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen ve Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Tüzün (Yaşar Üniversitesi), Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Şadan (MEF Üniversitesi), TİS Genel Müdürü Uğurcan Özçamur’un konuşmacı olarak katılım sağladığı seminer yoğun katılımla gerçekleşti.
HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler