HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Şubat 2024 Cuma Saat: 14:20

Şenlikoğlu: “Spora ve Sporcuya Verdiğimiz Destekler Katlanarak Büyüyecek”

Amatör spor kulüplerinin temsilcileri ile bir araya gelen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kisine iletilen isteklerin ve taleplerin tamamının karşılanacağının sözünü verdi.
Şenlikoğlu: “Spora ve Sporcuya Verdiğimiz Destekler Katlanarak Büyüyecek”

Amatör spor kulüplerinin temsilcileri ile bir araya gelen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kisine iletilen isteklerin ve taleplerin tamamının karşılanacağının sözünü verdi.

Başkan Şenlikoğlu, “Sanayi mevkisine ‘Amatör Evi’ ve nizami saha yapılacak, Gençlik Merkezi Sahası nizami ölçülere getirilecek, Batlama’daki yeni spor salonunun ulaşım sorunu çözülecek, amatör spor kulüplerimiz ile birlikte şehrimizde her branştan spora ve sporcuya verdiğimiz destekler artarak devam edecek” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, amatör spor kulüplerinin temsilcileri ile yemekte bir araya geldi.

Belediyenin plajlar mevkisinde bulunan sosyal tesislerinde gerçekleşen buluşmaya ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) öncülüğünde amatör kulüplerinin başkanları ve yöneticileri katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programda, amatör kulüplerinin yetkilileri, sorunlarını ve ihtiyaçlarını anlatarak Belediye Başkanı Şenlikoğlu’ndan destek istedi. Sporun ve sporcunun her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Şenlikoğlu da kendisine iletilen bütün isteklerin tamamına olumlu cevap vererek amatör kulüpleri bir kez daha sevindirdi.

ASKF BAŞKANI IŞIK, DESTEKLERİ İÇİN ŞENLİKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

İlk sözü alan Giresun ASKF Başkanı Sinan Işık, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na yapmış olduğu hizmetleri için öncelikle teşekkür etti. Işık, “Önümüzdeki seçimlerde başkanımıza başarılar diliyorum. Bizler amatör olarak gönüllü insanlarız. Gençlerimize ve insanlarımıza hizmet ediyoruz. Cebimizden şehrimizin çocuklarına hizmet ediyoruz. Başkanımızın, akaryakıt ve malzeme yardımlarından dolayı da teşekkür ediyorum. Tesis yönünden sıkıntılarımız bulunuyor, bunların giderilmesi için beklentilerimiz var. İnşallah Amatör Evi’ni de şehrimize kazandıracağız. Karadeniz’de futbol en çok sevilen spor. Takımlarımızın tesislere ihtiyacı var. Salon branşlarında Batlama’daki spor salonu için ulaşım desteği istiyoruz. Çocuklarımızı spora kazandırmamız için bunları bir ihtiyaç olarak değerlendiriyoruz.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU: GİRESUN’UMUZA AMATÖR EVİ’Nİ DE KURACAĞIZ

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her zaman amatör sporun destekçisi olduklarını ifade ederek, “Sizler bu şehrin sporuna ve spor geleceğine gece gündüz emek veriyorsunuz. Bu özel bir ilgi istiyor. Zamanınızdan, işinizden fedakarlık yaparak gençlere, özellikle geleceklerine katkı yapıyor, yol gösteriyorsunuz. Bu şehrin bir spor kültürü olduğunu biliyoruz. Kulüplerin kuruluş tarihlerini görüyoruz. Bizler de şehrin yöneticileri olarak kendi içimizdeki kaynaklarla sizlere katkı sağlamaya çalışıyoruz. Gelecek nesillerimizi koruma altına almanın yolu spordan geçiyor. Tatlı bir rekabet halinde sporu ileriye taşımaya çalışıyoruz. Biz her zaman amatör spor kulüplerimize destek olmaya çalıştık. Bir şeyi özellikle vurgulamak istiyorum. Giresun Belediyesi bu dönemde ilk defa spor tesisi yaptı. Nizami ölçüdeki müsabaka sahalarından bahsetmiyorum. Halı saha, basketbol sahası, tenis kortu gibi 8-10 tanesi Doğu Park ve Galericiler Sitemizde olmak üzere yaklaşık 15 tane tesisimizi kısa zamanda açmış olacağız. Sahalarımızı ve spor alanlarımızı büyütmeye devam ediyoruz. Şehrimizin spor kültürüne katkı sağlamaya çalışıyoruz. Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte Aksu Bölgesi’nde hastane yanında bulunan atıl bölgedeki sahayı antrenman yapılabilmesi için aktif hale getirdik. Sanayi mevkisinde Boğacık Deresi’nin kenarında amatör maçların oynanabileceği bir saha oluşturuyoruz. Amatör Evi şehrimiz için ihtiyaçtır. Bunu biz de ihtiyaç olarak gördük. Sözümüz var, bu sözü burada tekrar ediyorum. Boğacık Deresi’nin kenarına Amatör Evi’ni de kuracağız. Aktif olan amatör kulüplerimize de o alanda ofis gibi bir alan vermeyi planlıyoruz. Bunun da sözünü şimdiden veriyorum. İnşallah sizlerin kurumsallığına da bir katkı sağlamış oluruz. Teyyaredüzü Gençlik Merkezi’ndeki sahamızın ebatları yeterli değil, belediye olarak katkıda bulunmayı taahhüt ediyorum. Yeni kapalı spor salonuna ulaşım kısmını ise bir şekilde hallederiz. Mevcut kapalı spor salonumuz için birkaç noktada değişiklik yapacağız. Ben özellikle bu işin peşinde olacağımın sözünü veriyorum. Millet Bahçesiyle, yüzme havuzuyla o bölge daha da çok gelişecek. Bu şehrin geleceğine ve sporuna katkı sağlamayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

5 yıllık süreyi Giresun’a hizmet etmekle geçirdiklerini anlatan Başkan Şenlikoğlu, “Giresun’umuz için gerekli işlerimiz var, onları imal etmeye devam ediyoruz. Görev süremiz boyunca çok işler yaptık. Şehrimize 2 milyar TL’yi aşkın bir yatırım kazandırdık. Emanet ettiğiniz belediyeye de neler yaptığımızı kitapçık haline getirdik. İnşallah yeni dönemimizde de aynı tempoyla ikinci döneme bıraktığımız projelerle, yeni projelerle şehrimizi geliştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Program sonunda, ASFK Başkanı Sinan Işık, Başkan Aytekin Şenlikoğlu'na günün anısına çiçek verdi. Program toplu fotoğraf çekimiyle birlikte son buldu.

  

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler