HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Şubat 2024 Perşembe Saat: 12:17

Çambaşı Yaylası'nda Renkli Festival Heyecanı Başlıyor!

Ordu'nun eşsiz doğasına sahip gözde mekanı Çambaşı Yaylası, 3-4 Şubat tarihlerinde muhteşem bir kış festivaline ev sahipliği yapacak.
Çambaşı Yaylası'nda Renkli Festival Heyecanı Başlıyor!

Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenecek olan festival, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Çambaşı Yaylası Festivali, geniş bir etkinlik yelpazesiyle katılımcılara keyifli bir kış atmosferi sunacak. Festival kapsamında düzenlenecek etkinlikler arasında kayak ve kızak yarışları, off-road yarışları, kar güreşleri, animasyon oyunları ve yöresel ikramlıklar yer alacak. Doğa ile iç içe geçecek olan bu etkinlikler, katılımcılara eğlenceli ve adrenalini yüksek anlar yaşatacak.

Ayrıca, OBB Kent Orkestrası, Şura Pazar, Kahraman İşler ve Koliva gibi sanatçıların katılacağı konserlerle festival alanı müzik dolu bir atmosfere bürünecek. Ordulu vatandaşlar, bu etkinliklerle birlikte keyifli anların tadını çıkaracaklar.

Çambaşı Kış Festivali, bölgenin turizm potansiyelini bir kez daha ortaya koymakla kalmayacak, aynı zamanda katılımcılara unutulmaz bir kış deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Ordu'nun doğal güzellikleriyle bezeli Çambaşı Yaylası, festivalle birlikte renklenerek ziyaretçilerini bekliyor.



HABER: NAZLICAN KESER





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler