HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Şubat 2024 Perşembe

Türkiye Heyeti Bahreyn Krallığı ve Birleşik Arap Emirliklerinde

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş,Türkiye heyeti resmi temaslarda bulunmak üzere Bahreyn Krallığı ve Birleşik Arap Emirliklerine bir ziyaret gerçekleştirdi.
Türkiye Heyeti Bahreyn Krallığı ve Birleşik Arap Emirliklerinde

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'dan oluşan Türkiye heyeti resmi temaslarda bulunmak üzere Bahreyn Krallığı ve Birleşik Arap Emirliklerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretin ilk bölümünde Bahreyn Kralı Hamed bin İsa el-Khalifa, Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmet Al Musalam, Bahreyn Şura Meclisi Başkanı Ali bin Saleh ve heyetleri ile görüşülerek parlamentolar arası ilişkiler, bölgesel gelişmeler ve ülkeler arası güçlü işbirliği çerçevesinde ekonomi, turizm ve diğer alanlardaki yatırımların artışı da olmak üzere bir çok alanda ilişkilerin geliştirilmesine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaretin ikinci bölümünde ise BAE Devlet Başkanı Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan, Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakan Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ve BAE Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ile yapılan görüşmelerde Türkiye-BAE ilişkilerindeki gelişmeler ve atılacak adımları değerlendirildi.

Ayrıca, Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, BAE Devlet Başkanı Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan'a ve BAE Devlet Yetkililerine 6 Şubat felâketinden en fazla etkilenen Adıyaman'a yaptıkları yardım ve destekler için teşekkür etti.

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler