HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 17:07

ÇOCUKLAR RAFADAN TAYFA İLE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

etkinlik, çocuklara tatil dönemlerinde eğlenceli bir zaman geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda ailelerin de bir araya gelmelerini sağladı.
ÇOCUKLAR RAFADAN TAYFA İLE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

Fatsa Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği etkinlikle sömestri tatilinde bulunan çocuklar için keyifli bir sinema gösterimi gerçekleştirdi. Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar için özel olarak seçilen Rafadan Tayfa isimli sinema filmi gösterime sunuldu. Bu etkinlik, çocuklara tatil dönemlerinde eğlenceli bir zaman geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda ailelerin de bir araya gelmelerini sağladı.
Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen sinema gösterimine çocuklar büyük ilgi gösterdi. Renkli ve keyifli karakterleriyle bilinen Rafadan Tayfa, çocukların sevgilisi haline gelmiş bir animasyon filmini ilgiyle izlendi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, çocuklara karne hediyesi olarak hem yetenek sirki getirdiklerini hem de Rafadan Tayfa isimli sinema filmini gösterime sunduklarını belirterek, “Bu tür etkinlikler, çocukların sanat ve kültürle buluşmalarını teşvik etmek, ailelerle birlikte keyifli vakit geçirmelerini sağlamak ve toplumun kültürel yaşamına katkıda bulunmak amacıyla düzenliyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hoşça zaman geçirtilebildiysek ne mutlu bize. Kıymetli öğrencilerimize ikinci dönemlerinde başarılar diliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLAR, RAFADAN, TAYFA, İLE, KEYİFLİ, ANLAR, YAŞADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler