- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
CHP Heyeti, Genel Başkan Özgür Özel'i Ziyaret Etti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, beraberinde Ordu İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkan Adayları ve il bağışlarıyla birlikte, Genel Başkanları Sayın Özgür Özel'i Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) makamında ziyaret etti.
Akpınar, ziyaret sonrasında devam ettiğini, Genel Başkan Özgür Özel'in TBMM'deki makamında gerçekleşen bu buluşmanın, partinin üst düzey lideri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunma fırsatı olduğunu belirtti. Akpınar, aynı zamanda Ordu'daki CHP teşkilatının bir araya gelerek partinin geleceği, seçim değişiklikleri ve projeler hakkında istişarede bulunduklarını ifade etti.
Ziyaret, CHP'nin yerel yönetimlerdeki güçlü durmasını pekiştirmeyi, seçim öncesinde koordineu artırmayı ve partinin birlik içinde hareket etmesini sağlamayı amaçlıyor. Akpınar, Genel Başkan Özgür Özel'e teşekkür ederek, partinin Ordu'daki seçimde kararlılığını ve birlikteliğini vurguladı.
HABER MERKEZİ