HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 12:40

Başkan Güler'in Vizyonu Ordu'da Ulaşım Rekorları Kırdı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vizyoner yaklaşımla kentte önemli bir dönemeç yaşattı.
Başkan Güler'in Vizyonu Ordu'da Ulaşım Rekorları Kırdı!

Güler'in öncülüğünde kurulan asfalt plent tesisleri ve beton santralleri, kendi tesislerini kuran Büyükşehir Belediyesi için ulaşım alanında tarihi bir rekora imza attı.

27 bin 500 km'lik yürüyüş yoluna sahip Ordu'da uzun süredir devam eden kronikleşen ulaşım sorunlarına çözüm bulmak amacıyla projeler kapsamında, Başkan Güler merkezlerinde kurulan asfalt plent ve beton santralleri ile şehir içi ulaşım kökten değişti. Altınordu, Gölköy ve Ünye'de bulunan buluntular aracılığıyla 5 yıllık süreç, 2 bin 120 km asfalt ve beton yol çalışması tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi, özel firmalardan asfalt ve beton temin etmek yerine kendi tesislerini kurarak hem zaman hem de ekonomik açıdan avantaj elde etti. 2 kat üretim kapasitesiyle hızlı ve ekonomik çözümler sunan belediye, aynı zamanda laboratuvarda test edilmiş uygun karışım üreterek kaliteyi ön planına sadık kalmıştır.

Zorlu coğrafyada yapılan yatırımlar için kendi asfalt ve betonunu üreten Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçeyi şantiyeye çevirerek yol çalışmasını hızlandırdı. Türkiye'nin en fazla gezi yoluna sahip olan Ordu'da, son 5 yılda 2 bin 120 km yol yapımıyla görülmemiş bir rekora imza atılarak performansın hizmetine sunuldu. Başkan Güler'in vizyonu, kentteki ulaşımda çağ atlatılarak büyük bir başarı dönüştü.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler