HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Ocak 2024 Salı Saat: 13:13

Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı'ndan Açıklama!

Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin'den Sağlık Personeli Alımı Açıklaması...
Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı'ndan Açıklama!

Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, yaptığı açıklamada Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 15 bini hemşire, 8 bini işçi ve 12 bini diğer sağlık personeli olmak üzere toplamda 35 bin sağlık personeli alımının yetersiz olduğunu belirtti. Açıklamada, bu alımın genç sağlık çalışanlarının beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vermediği ve daha fazla istihdam taleplerinin dikkate alınması gerektiği vurgulandı.

Zengin, atama bekleyen genç sağlık çalışanlarının taleplerini göz önünde bulundurarak alım sayısının artırılması, ilanın bir an önce yayınlanması ve sürecin hızlı bir şekilde ilerletilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, sağlık alanında uzun süredir devam eden personel eksikliğinin giderilmesi için planlı bir istihdam politikasının hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Zengin, sağlık alanında eğitim veren okullardaki öğrenci sayısına uygun bir modelin oluşturulması ve planlı bir politika ile atama bekleyen genç sağlık çalışanlarının geleceğe umutla bakmasının sağlanması gerektiğini dile getirdi.




HABER: NAZLICAN KESER




Anahtar Kelimeler : Türk, Sağlık, Sen, Ordu, Şube, Başkanı'ndan, Açıklama!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler