HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 14:14

HİLMİ GÜLER ÇAMBAŞI'NDA

Çambaşı Yaylası'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler İle Yapılan Yatırımların Ardından İlkler Gerçekleşiyor.
HİLMİ GÜLER ÇAMBAŞI'NDA

Ordu'nun Çambaşı Yaylası'nda, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in liderliğinde gerçekleştirilen turizm odaklı projeler, bölgeye önemli katkılarda bulunuyor. Başkan Güler'in gayretleriyle başlatılan çalışmalar sonucunda, Çambaşı Yaylası'na yeni turistik tesisler eklenirken, kayak tesisleri ve turistik konutlar da turizmin hizmetine sunuldu. Bu kapsamda, 5 yıldız konforundaki otel ve kayak tesislerine doğalgaz verilmesi, bölgenin turizm potansiyelini daha da artırdı.

Yapılan açıklamaya göre, Çambaşı Yaylası'nda inşa edilen otel ve kayak tesislerine doğalgaz hizmeti, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan'ın destekleriyle gerçekleştirildi. Başkan Güler'in liderliğindeki projelerde yer alan 21 ortaklı Çambaşı Yatırım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayak Kulübü Başkanı Cem Şenocak, otelin doğalgazla buluşturulmasında Başkan Güler'e teşekkür etti.

Başkan Hilmi Güler ise Çambaşı Yaylası'nda yapılan bu yatırımların ortaklık kültürünü pekiştirdiğini belirterek, projeye destek olan herkesi tebrik etti. Ordu'da bir dizi başarıya imza atıldığını vurgulayan Güler, bölge turizmine sağlanan katkının önemine değindi.

Doğalgazın Çambaşı Kayak Tesisleri ve 5 yıldız konforundaki otelde kullanılmaya başlaması, bölgenin kış turizminde daha da iddialı hale gelmesini sağlayacak gibi görünüyor. Ordu Valisi Muammer Erol, Kabadüz Kaymakamı Mehmet İlgen, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen doğalgaz açılış töreni, sembolik meşalelerin yakılmasıyla sona erdi.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : HİLMİ, GÜLER, ÇARŞAMBADA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler