HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 13:35

Fatsa Belediyesi ve Hayvan Severlerden Can Dostlara Merhamet Eli

Fatsa Belediyesi ve hayvan severler, ortak bir çaba ile sokak hayvanlarının korunması amacıyla membran kaplamalı köpek kulübeleri üretiyor.
Fatsa Belediyesi ve Hayvan Severlerden Can Dostlara Merhamet Eli

Bir çatı izolasyon firmasının çalışanları, iş yerinde biriktirdikleri tahta paletleri Fatsa Belediyesi Kent Mobilyası Üretim Merkezi'ne getirerek, şef Mükremin Akalp önderliğinde kulübelerin üretimine katkıda bulunuyor. Gönüllü bir şekilde yapılan kulübelerden 200'den fazla adet üretileceği belirtiliyor.

İzolasyon firması sahiplerinden Ersan Şirin, hayvan sevgisiyle hareket ederek soğuk hava koşullarında sokak hayvanlarının üşümesini önlemek amacıyla bu projeyi başlattıklarını ifade etti. Şirin, iş yerlerinde bulunan tahta paletlerle yapılan kulübelerin membran kaplamasının ise iş yerlerindeki gönüllü çalışanlar tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, bu özverili girişime destek vererek, hayvanseverlerle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Kent Mobilyaları Üretim Merkezi Şefi Mükremin Akalp, projenin başarıyla devam ettiğini ve 200'den fazla köpek kulübesinin üretimini tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.



HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Fatsa, Belediyesi, ve, Hayvan, Severlerden, Can, Dostlara, Merhamet, Eli

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler