HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ocak 2024 Cuma Saat: 14:50

BAŞKAN GÜLER’LE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLUYOR

Kabadüz’de doğalgaz dağıtım tesisinin inşaatı tamamlandı.
BAŞKAN GÜLER’LE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLUYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, seçim döneminde söz verdiği yatırımları bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yıllardır hayal bile edilemeyen doğalgaz çalışmaları sahil bandını aşarak yüksek rakımlı ilçelerden biri olan Kabadüz’e de ulaştı.

Bu kapsamda Kabadüz ilçesinde geçtiğimiz aylarda başlayan doğalgaz çalışmaları kapsamında, ilk betonu dökülen doğalgaz dağıtım tesisinin inşaatı tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, girişim ve çalışmaları sonrası doğalgaz yatırım programına aldırdığı Kabadüz’de inşaatı tamamlanan doğalgaz dağıtım tesisinde incelemelerde bulundu.

Esenyurt Köprüsünde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanarak konvoyla ilçe merkezine ulaşan Başkan Güler, vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılandı.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Doğalgazın önemli bir yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Güler, Çambaşı Yaylası’ndaki otele de BOTAŞ vasıtasıyla doğalgaz ulaştırılacağını söyledi.

Başkan Güler sözlerini şöyle sürdürdü:

“Doğalgaz büyük bir kolaylık ve büyük bir imkân. Ayrıca bölge için büyük bir ekonomi. Bakanlığımız döneminde Allah nasip etmişti. Ordu’ya, Karadeniz’e bütün illere götürmüştük. Şimdi de güzel Kabadüz ilçemize doğalgazı getiriyoruz. Ayrıca Çambaşı Yaylası’ndaki otele BOTAŞ vasıtasıyla doğalgazı ulaştıracağız. Çalışmalar bir bütünlük halinde devam ediyor. Bölgenin kalkınmasına da önemli bir katkı olacak. Hanımlarımız daha az yorulacak, nüfus artacak. Bu bir uygarlık. İnşallah kendi gazımızı bulduğumuzda da kendi gazımızı buraya bağlamış oluruz. O zaman dört dörtlük olur. İlçemize hayırlı olsun.”

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da Başkan Güler’e verdiği katkılar için teşekkür ederek, “Kabadüz’ümüzün hayali olan doğalgazımıza yavaş yavaş, kademe kademe kavuşuyoruz. Şuan 30 milyon yatırımla yapılan istasyon hayata geçti. Allah sizden razı olsun. Enerji Bakanı’yken bu doğalgaz hattını Ordu’ya götürürken bizim ilçemizden geçirmişsiniz. Önceden belki çok büyük tepkiler vardı belki ama şimdi bir velinimet olduğunu herkes görüyor. Biz sizlere çok teşekkür ediyoruz. İnşallah ilk olarak Çambaşı merkezinde akabinde de diğer mahallelerimizde bu süreç devam edecektir” diye konuştu.


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’LE, BİR, HAYAL, DAHA, GERÇEK, OLUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler