HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ocak 2024 Cuma Saat: 12:50

Meteoroloji Uyardı: Ordu’ya Kar Geliyor!

Türkiye’yi Bekleyen Soğuk ve Yağışlı Hava: Meteorolojiden Detaylar
Meteoroloji Uyardı: Ordu’ya Kar Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye önümüzdeki günlerde etkili olması beklenen yeni bir soğuk ve yağışlı sistemle karşı karşıya kalacak. Karadeniz üzerinden gelen bu sistem özellikle ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde yağışlı bir havayı getirecek.

Hafta sonu ise genel olarak ülkenin büyük bir bölümünde kar yağışları gözlemlenecek. Güneydoğu Anadolu’nun batısı, Kıyı Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin kıyı kesimleri dışında kalan bölgelerde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. Mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları, soğuk bir hava dalgasının etkisiyle birleşerek kar yağışlarının yoğunlaşmasına neden olacak.

Özellikle Ordu'da, yağışlı havanın 4 gün boyunca devam etmesi öngörülüyor. Sahil kesimlerinde yağmur şeklinde beklenen yağışlar, iç bölgelerde ise karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışına dönüşebilir. Yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşların bu duruma karşı dikkatli olmaları önem arz etmektedir.

Halkın, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün güncel uyarılarını takip etmeleri ve gerekli önlemleri almaları, özellikle kar yağışının etkili olacağı bölgelerde ulaşımda ve günlük yaşantıda oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları önemlidir.



HABER: NAZLICAN KESER




Anahtar Kelimeler : Meteoroloji, Uyardı:, Ordu’ya, Kar, Geliyor!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler