HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ocak 2024 Perşembe Saat: 14:19

ALPER GEZER AVCI İLK GÜNLERİNİ ANLATTI!

Houston, Texas'taki Axiom Geliştirme tesisi aracılığıyla canlı bağlantıyla gerçekleştirilen görüşmede, Gezer Avcı, yanında taşıdığı Türk bayrağını ve özel eşyalarını paylaştı.
ALPER GEZER AVCI İLK GÜNLERİNİ ANLATTI!

Gezer Avcı'nın yanında taşıdığı özel eşyalar arasında Türk yörük kültürüne ait semboller, aile fotoğrafları ve ilk filosunun uçuş pedleri yer aldı. Bu özel eşyalarla Türkiye'nin kültürel zenginliğini uzaya taşıyan Gezer Avcı, Axiom Space ekibiyle yapılan canlı bağlantıda, "Benim buraya gelmemi sağlayan bayrağımı da getirdim." şeklinde ifade etti.

Gezeravcı, uluslararası uzay istasyonunda geçirdiği ilk günler hakkında da konuşarak, yer çekimsiz ortama alışmanın inanılmaz bir duygu olduğunu ve Dünya'nın eğimini gördüğü ilk anın Endonezya üzerindeki okyanusta olduğunu belirtti. Gezeravcı, uzayda geçirdiği ilk günlerde çalışmalara başladığını ve bu yeni ortama hızla uyum sağladığını ifade etti.

Alper Gezeravcı'nın uzaya taşıdığı Türk kültürüne ait semboller ve özel eşyalar, Türkiye'nin uzaydaki temsiliyetine vurgu yaparak, uzay bilimleri ve keşif alanında Türk insanının katkısını simgeliyor.


HABER: NAZLICAN KESER




Anahtar Kelimeler : ALPER, GEZER, AVCI, İLK, GÜNLERİNİ, ANLATTI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler