HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 11:57

ALTINORDU’NUN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI

Altınordu Belediyesi, Çocuklara Özel Sinema ve Tiyatro Günleriyle Sömestr Tatiline Renk Katıyor.
ALTINORDU’NUN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören liderliğinde, Altınordu'nun kültür sanat hayatına yeni bir katkı sağlanıyor. Öğrencilerin ve velilerin büyük beğenisini kazanan çocuklara özel geleneksel sinema günleri, sömestr tatili ile birlikte başladı.

Altınordu Belediyesi Trafik Eğitim Parkı'nda düzenlenen etkinlik, çocukların dinlenmelerine, eğlenmelerine ve enerji depolamalarına katkı sağlamayı amaçlıyor. Yarıyıl tatili boyunca devam edecek olan Sinema ve Tiyatro Günleri, Başkan Aşkın Tören'in öncülüğünde gerçekleştiriliyor.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği "Rafadan Tayfa" adlı çizgi film gösterimi ile başlayan Sinema günlerinde, çocuklara yönelik tiyatro oyunları da sergileniyor. Trafik Eğitim Parkı'nda bulunan oyun alanları, çocuklara eğlenceli bir ortam sunarken, aileler de sosyal tesislerde keyifli bir hafta sonu geçirme imkanı buluyor.

Trafik kurallarının eğlenceli bir şekilde öğretildiği etkinlik, çocukların hayal dünyalarını zenginleştiriyor. Satranç gibi çeşitli oyun alanlarının da yer aldığı Trafik Eğitim Parkı, çocukların doyasıya dinlenmelerine, eğlenmelerine ve Altınordu Belediyesi'nin ikramlarıyla sinema keyfi yaşamalarına olanak tanıyor.

Dolup taşan mutluluk ve keyif dolu anlar, çocukların ve ailelerin bir arada geçirdikleri bu özel günlerde gözlerden kaçmıyor. Altınordu Belediyesi'nin düzenlediği Sinema ve Tiyatro Günleri, çocuklara unutulmaz bir sömestr tatili yaşatma hedefiyle devam ediyor.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’NUN, ÇOCUK, ŞENLİĞİ, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler