HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 11:42

ORDU'DAKİ AK PARTİ ADAY ADAYLARI BİR ARAYA GELDİ

AK Parti'nin Ordu İli İlçe Belediye Başkan Aday Adayları bir araya geldi.
ORDU'DAKİ AK PARTİ ADAY ADAYLARI BİR ARAYA GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler başkanlığında bir araya gelen ilçe belediye başkan aday adayları ve mevcut belediye başkanları birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Toplantıyla ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; "Biz, büyük bir aileyiz...

Türkiye Yüzyılı için bir ve beraberiz, birlikte başaracağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ev sahipliğinde; AK Parti İl Başkanımız Sn. Selman Altaş, İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Ayşegül Baysal, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Muhammed Gültaş, İlçe Belediye Başkanlarımız ve Aday Adaylarımız ile bir araya geldik.

Ünye ve Ordu, yine yeniden 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha tarih yazmaya hazır. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız. Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir." ifadelerine yer verdi .

Toplantıda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'nin birlikte kol kola verdikleri kare dikkat çekti.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : ORDU'DAKİ, AK, PARTİ, ADAY, ADAYLARI, BİR, ARAYA, GELDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler