HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 13:04

"Bu Memlekete Hizmet Borcum Bitmemiş"

Aradan geçen 5,5 yılda Ordu'da yaşanan olumsuzluklara üzüldüğünü ifade eden Enver Yılmaz; "Siz beni çağırdınız, Ben de geldim.
"Bu Memlekete Hizmet Borcum Bitmemiş"

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Yalçın ve İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç'le beraber Ünye Akçay Mevkiindeki karşılama etkinliğinde kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa bir konuşma yaptı.

Aradan geçen 5,5 yılda Ordu'da yaşanan olumsuzluklara üzüldüğünü ifade eden Enver Yılmaz; "Siz beni çağırdınız, Ben de geldim. Çok kıymetli kardeşlerim, Allah razı olsun. Bizzat buraya gelmek suretiyle bana destek verdiniz, her birinize canı gönülden teşekkür ediyorum, her birinizin ellerinden, gözlerinden öpüyorum. Çok uzun yıllar oldu, 5,5 yıldır aranızda yokum; onun hasretini benim iç dünyamda bana sorun. Sizin sevginiz, sizin muhabbetiniz beni tekrar geri gelmeye zorladı.

Aradan geçen yıllara baktığımızda, buradaki düzeni gördükten sonra, özellikle biz ayrıldıktan sonra; hemşerilerimin çektiği çileyi, yapılan usulsüzlükleri, yapılan yolsuzlukları, ahlaksızlıkları gördükten sonra dedim ki; demek ki benim bu memlekete  hizmet borcum bitmemiş. Çağırdınız geldim. İnşallah sonuna kadar arkamızdasnız. Bu topraklar bizim, muhtemelen benim cenazemin altına sizler el atacaksınız, sizin cenazenize ben ben el atacağım, nihayetinde hep beraber aynı tavanın balıklarıyız, fakat öyle bir süreç gelişti ki bizler açısından; ya burada kalıp kavga etmek durumunda kalacaktık, ya da terk-i diyar edecektik. Hani bir Hadis-i Şerif ya ortada bir yanlışlık varsa elinle düzelt, olmadı dilinle düzelt, olmadı buğz et.. yalnız diyor Ben buğz et ve aşamasını en son tercih ederim. Allah bize bu milletin gönlüne koymak suretiyle buradaki yanlışlıkları, hataları, olumsuzlukları ne varsa elimizde düzeltme imkanı vermiş. Onun güvenciyle buraya geldim, ilk sloganım Haydi bismillah, kaldığımız yerden devam.. Sizlerin bu sevgisi, bu muhabbeti benim arkamda olduğu müddetçe bizi hiç kimse durduramaz, sizi Sevginiz bizim yanımızda olduğunu müddetçe bize hiç kimse hiçbir söz söyleyemez. Burası Ordu birlikteliğinin ilk adresidir. Önümüzdeki süreçte şu yakamdaki Türk bayrağında olduğu gibi tek vatan,tek millet, tek bayrak çatısı altında İYİ Parti'nin ev sahipliğinde, 31 Mart seçimlerinde bu zulüm düzenini benimle birlikte yıkmaya var mısınız" diye konuştu.

HABER: Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : Bu, Memlekete, Hizmet, Borcum, Bitmemiş

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler