HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ocak 2024 Cuma Saat: 12:51

Hakan Çolak, İyi Parti'den Belediye Başkan Adaylığından Çekildi!

İyi Parti'nin Perşembe Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Çolak, adaylık isteğini gördüğü bir gereklilik doğrultusunda geri çekme kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Hakan Çolak, İyi Parti'den Belediye Başkan Adaylığından Çekildi!

Hakan Çolak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Gördüğüm luzum üzerine Perşembe için bir tercih, bir karar vermek zorundaydım. Bilindiği üzere ben profesyonel bir futbol hocasıyım. Şu an bana en çok Perşembespor’un ihtiyacı olduğuna karar verdim ve ben tercihimi Perşembespor adına kullandım, ancak bu tercihim yanlış anlaşılmasın. Ben partime sevdalıyım ve İYİ Parti'nin bir neferiyim."

Çolak'ın bu kararı, partisi ve ilçe siyaseti açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Profesyonel futbolculuktan gelen Çolak'ın, spor ve siyaset arasında bir denge kurma çabası, açıklamasında vurgulandığı gibi partisine olan bağlılığını ortaya koyuyor.

İyi Parti'nin Perşembe Belediye Başkan adaylığı için yeni bir aday arayışı başlamışken, Hakan Çolak'ın Perşembespor'a duyduğu ilgi ve bağlılık, yerel siyasette dengeleri etkileyebilecek bir faktör olarak görünüyor.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler