HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Ocak 2024 Salı Saat: 11:48

5 YIL ARADAN SONRA İLK PAYLAŞIM !

Eski Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, uzun bir süre sonra sosyal medya hesaplarını aktif hale getirerek açıklamalarda bulundu.
5 YIL ARADAN SONRA İLK PAYLAŞIM !

İYİ Parti'nin 31 Mart yerel seçimleri için Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen eski Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, uzun bir süre sonra sosyal medya hesaplarını aktif hale getirerek açıklamalarda bulundu.

Yaptığı paylaşımda "HAYDİ ORDU KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM" ifadelerini kullanan Yılmaz, sözlerine "Haydi Bismillah!" diyerek başladı.

Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Haydi Bismillah. 'Tarlada izi olanın, harmanda yüzü olur.' demiş büyüklerimiz... Ana ocağım, baba yurdum Ordu için, çocuklarımız, gençlerimiz, geleceğimiz için yeni bir yola çıkıyoruz. Ordu'ya hizmet aşkımız ve heyecanımız ilk günkü gibi taze, ilk günkü gibi diri. Güzel şehrimizi yeniden inşa ve ihya etmek için HAYDİ ORDU! 'Kaldığımız Yerden Devam'" dedi.

HABER MERKEZİ:SELDANUR KILIÇ




Anahtar Kelimeler : 5, YIL, ARADAN, SONRA, İLK, PAYLAŞIM, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler