HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 15:16

BAŞKAN TANDOĞAN BİZZAT CEP NUMARASINI VERDİ !

Perşembe Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor
BAŞKAN TANDOĞAN BİZZAT CEP NUMARASINI VERDİ !

Ordu'da geçtiğimiz hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle, Perşembe Belediyesi ekipleri mahallelerde kardan kapanan yolları açma ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Mustafa Sayım Tandoğan, bu konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Tandoğan, "Perşembemizin yüksek mahallelerinde kapalı olan yollarımızı açma, temizleme, tuzlama çalışmalarına sabah saatlerinde başlayarak hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için Büyükşehir Belediyemiz ve Perşembe Belediyemizin koordinasyonunda çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

Kar yağışının etkilerini en aza indirme amacıyla ekiplerin 7/24 hazır durumda olduğunu vurgulayan Başkan Tandoğan, "Hemşehrilerimiz bizlere 7/24 her zaman ulaşabileceği Perşembe Belediyesi'nin resmi iletişim hattı olan 04525005555 numaralı telefonu arayabilirler. Ayrıca, ben de doğrudan ulaşılabilir olmak adına cep telefonu numaramı sizlerle paylaşıyorum: 05324968310" şeklinde konuştu.

Perşembe Belediye Başkanı, vatandaşların herhangi bir sorun, talep veya öneri için kendisine doğrudan ulaşabileceklerini belirterek, karla mücadele çalışmalarının hassasiyetle sürdürüldüğünü ifade etti.

SELDANUR KILIÇ




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TANDOĞAN, BİZZAT, CEP, NUMARASINI, VERDİ, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler