HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 15:10

Çalışmalar Tamamlandı: Perşembe’de Bağlantı Yolu Vatandaşların Hizmetine Açıldı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler liderliğinde ilçelerde başlatılan yol yatırımları hız kesmeden devam ediyor.
Çalışmalar Tamamlandı: Perşembe’de Bağlantı Yolu Vatandaşların Hizmetine Açıldı

Perşembe ilçesinde gerçekleştirilen 1,4 km'lik beton yol çalışmasıyla 6 mahalleye ulaşım sağlayan bağlantı yolunda çalışmalar tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Perşembe ilçesi Kovanlı Mahallesi'nde Büyükağız, İstanbulboğazı, Ortatepe, Çandır, Çaytepe ve Boğazcık Mahallerini birbirine bağlayan 1,4 km'lik bağlantı yolunda beton yol çalışmasını başlatmıştı. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan çalışma ile bölgede ulaşım daha da kolaylaştı.

Perşembe ilçesi Kovanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin, yapılan yatırımın mahalle sakinleri için büyük bir önem taşıdığını belirterek, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e ve ekibine teşekkür etti. Şahin, yıllardır beklenen bu yatırımın mahallelerini birbirine bağlayan önemli bir yol olduğunu vurgulayarak, "Başkanımız bize söz verdi, sözünü de yerine getirdi. Allah ondan razı olsun. Yolu açık, hizmetleri bol olsun." dedi. Mahalle sakinleri, yeni bağlantı yoluyla birlikte ulaşımda yaşanan sıkıntıların ortadan kalktığını ve bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.


haber merkezi





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler