HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Ocak 2024 Perşembe Saat: 11:50

HAYIRSEVERLERİN BAĞIŞI MİNİK KALPLERE ULAŞTI

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Sosyal Market’ine hibe edilen oyuncaklar çocuklara ulaştırıldı.
HAYIRSEVERLERİN BAĞIŞI MİNİK KALPLERE ULAŞTI

Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile kurulan Sosyal Market, ihtiyaç sahiplerine gereksinimlerini giderme konusunda kolaylık sağlıyor. Marketin malzeme stokunu hiç boş bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, firmalar ve hayırseverlerden de büyük destek görüyor. İhtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırmak isteyen hayırseverler bağışlarını Ordu Büyükşehir Belediyesinin Sosyal Market hizmeti ile gerçekleştiriyor. Giyimden kırtasiyeye, gıdadan temizlik malzemesine kadar ihtiyaçları temin eden hayırseverler bağışları markete teslim ediyor.
OYUNCAKLAR ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTURULDU
Bu kapsamda hayırseverler tarafından Sosyal Markete hibe dilen çeşit çeşit oyuncaklar market raflarında yerini aldı. Oyuncakları çocuklarla buluşturmak isteyen Ordu Büyükşehir Belediyesi aracılık yaparak kırsal mahallelerde bulunan anasınıfı öğrencilerine dağıttı. Bir kısım oyuncak ise markette kalarak aileleri ile birlikte Sosyal Market’e gelen çocuklara veriliyor.
“VEREN ELİ ALAN EL GÖRMÜYOR”
Sosyal Market’te incelemelerde bulunarak konu ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Güler, market ile veren elin alan elin görmediği ve 7’den 70’e herkese hizmet ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.
Başkan Güler şöyle konuştu:
“Sosyal Marketimiz Türkiye’de online uygulaması olan tek hizmet. Burada ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Veren el alan eli görmüyor. Tüm ihtiyaçlarını adreslere teslim ediyoruz. Burada 800’den fazla ürünümüz var. Bu arada oyuncaklarımız da bulunuyor bu markette. Bu oyuncakları okullara dağıtıyoruz. Fırsat eşitliği olsun istedik, çocuklarımıza dağıtarak çocukluklarını en güzel şekilde yaşasın istedik. Bu anlamda 7’den 70’e bu hizmetleri ulaştırmaya çalışıyoruz.”
Öte yandan hediyeleri alan çocukların mutlulukları yüzlerinden okundu. Sevinçlerini paylaşan çocuklar kendilerine hediyeleri ulaştıranlara teşekkür ettiler.
HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler