HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
FINDIK BORSASI
24 Aralık 2025 Çarşamba
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
4 Ocak 2024 Perşembe Saat: 09:26
TURNASUYU KORDON AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
Açılışı gün sayan parkta çalışmalar bitirildiğinde vatandaşlar, deniz kıyısına yakın bir mekânda piknik ve güzel zaman geçirebilecekleri bir alana kavuşacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde her yaş grubunun güzel vakit geçireceği, denize sıfır konumda modern bir mesire alanı olan Turnasuyu Kordon Park’ı ilçeye kazandırıyor. Açılışı gün sayan parkta çalışmalar bitirildiğinde vatandaşlar, deniz kıyısına yakın bir mekânda piknik ve güzel zaman geçirebilecekleri bir alana kavuşacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi park, yeşil alan ve mesire alanı gibi sosyal yaşam alanlarının sayılarını da her geçen gün arttırıyor. Birçok ilçede olduğu gibi Gülyalı ilçesinde de çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, ilçenin hızla büyüyen ve gelişen mahallelerinden biri olan Turnasuyu Mahallesi’nde yürüttüğü park çalışmalarında sona geldi.
AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
Yaklaşık 6 dönüm arazi üzerinde denize sıfır noktada inşa edilen Turnasuyu Kordon Park’ta yaya yolu, yeşil alanlar, kent mobilyaları, aydınlatma direkleri, büfe, mescit, WC, soyunma kabinleri, otopark ve teras yer alacak. Altyapısı ve fiziki imkânları tamamlanan bu mesire alanı ile vatandaşlar artık geniş bir alanda deniz kıyısına yakın bir mekânda piknik yapabilme hem de denize girme imkânına kavuşacak.
BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Öte yandan kısa süre içerisinde açılacak olan Turnasuyu Kordon Park çalışması kapsamında Bisiklet ve Yürüyüş Yolu çalışmaları tam gaz devam ediyor. Altınordu ile Gülyalı’yı birbirine bağlayan Bisiklet ve Yeşil Yürüyüş Yolu tamamlandığında sahil şeridi kesintisiz halka açılmış olacak.
HABER MERKEZİ
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

