HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 22:23

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk'ten Müjde: Ordu'ya 400 Yataklı Devlet Hastanesi Geliyor!

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, katıldığı bir yerel televizyon programında Ordu için önemli bir müjdeyi açıkladı.
MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk'ten Müjde: Ordu'ya 400 Yataklı Devlet Hastanesi Geliyor!

Şanlıtürk, şehir hastanesinin açılmasının ardından Ordu'ya, konum ve güzergah açısından elverişli bir alana 400 yataklı devlet hastanesinin hizmete gireceğini duyurdu.

Eski devlet hastanesinin eğitim ve araştırma hastanesinin bulunduğu alana taşınacağını belirten Milletvekili Şanlıtürk, "Ordu ilinde 900 yatak kapasiteli bir şehir hastanesi açılıyor. Mevcut devlet hastanesinin olduğu arsa 40 dönüm. Şehir hastanesi faaliyete geçtikten sonra, bu alandaki devlet hastanesini eğitim ve araştırma hastanesinin bulunduğu yere taşıyacağız" dedi.

Açıklamasında Bakanlık yetkililerinin de bu projeyi onayladığını belirten Şanlıtürk, "Bakanlık yetkilileri geldiler, incelemelerini yaptılar. İnşallah 400 yataklı bir devlet hastanesi şu anda düşünülüyor. Ordu açısından güzel, sevindirici bir haber" şeklinde konuştu.

Şehir hastanesinin stratejik açıdan sıkıntı doğurabileceğini ifade eden Şanlıtürk, "Biliyorsunuz, şehir hastanesi şehrimizin doğusunda gidiş, geliş yapmak sıkıntı. Allah korusun, herhangi bir afad durumunda orada yumurtaların hepsi tek bir sepette olacak. Gidişi ve gelişi stratejik açıdan da sıkıntı doğuracaktı. Eğer Ordu'ya bu 400 yataklı devlet hastanemizin mevcut binaları yıkılıp da bir hastaneye yaptırabilirsek çok büyük bir başarı olmuş olacak" ifadelerini kullandı.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler