HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Ocak 2024 Salı Saat: 14:03

ALT YAPI VE ULAŞIM YATIRIMLARIYLA KENTİN KADERİ DEĞİŞTİ!

Ordu'da Başarı Rüzgarı: Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in Rekor Alt Yapı Yatırımları
ALT YAPI VE ULAŞIM YATIRIMLARIYLA KENTİN KADERİ DEĞİŞTİ!

Ordu, 2024 yılına bir dizi rekorla girdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler liderliğindeki belediye, 2019-2023 yılları arasında gerçekleştirdiği alt yapı ve ulaşım projeleriyle adından söz ettiriyor. Başkan Güler, 2120 kilometre yol, asfalt ve betonla buluşturmanın yanı sıra, 1670 kilometrelik içme suyu hattını da hizmete sundu.

Ordu, coğrafi zorluklarıyla bilinen ve Türkiye'nin en uzun kırsal yol ağına sahip illerinden biri olma özelliğini taşıyor. Ancak Başkan Güler liderliğindeki Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 19 ilçede sürdürdüğü yol çalışmalarıyla büyük bir aşama kaydetti. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, belirlenen program doğrultusunda mahalle ve grup yollarında standartları yüksek, konforlu bir ulaşım altyapısı oluşturarak ilin çehresini değiştirdi.

Başkan Güler, gerçekleştirilen alt yapı ve ulaşım yatırımlarının detaylarını paylaşarak, 2019-2023 yılları arasında toplamda 2120 kilometre yol üzerinde asfalt ve beton çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti. Ayrıca, vatandaşların içme suyu ihtiyaçlarını karşılamak adına 1670 kilometrelik içme suyu hattının hizmete sunulduğunu açıkladı.

Başkan Güler'in liderliğindeki bu başarılı alt yapı ve ulaşım projeleri, Ordu'nun kaderini değiştiren önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler