- 16:53 Enerji Takımı Ordu’da
- 11:34 CHP’li Poyraz’dan 8 Mart Mesajı
- 11:27 OSKİ’ye Su Zammı Tepkisi
- 00:47 VEFAT
- 15:51 Etimesgut’a Avrupa’dan Çifte Ödül
- 14:43 Ordu’nun Altyapısına Dev Yatırım
- 18:39 Samsun Havalimanı Transfer ve Samsun VIP Transfer Hizmetinde Güvenilir Marka: Ogezi
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
Fındık Fiyatı
“YETİŞKİN VE YAŞLILARA DİJİTAL OKURYAZARLIK” EĞİTİMİ
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleriyle hayata geçirilen DAVET Girişimcilik Merkezi, mesleki bilgi ve deneyimlerini paylaşmak isteyen uzmanları ağırlamaya devam ediyor. Bu çerçevede, Yaşlılık ve Yaşlanma Uzmanları Asude Ceren Okumuş ve Alican Yılmaz, DAVET Merkezi'nde "Yetişkin ve Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Eğitimi" düzenledi.
Eğitime Ahmet Cemal Mağden Huzur Evi sakinleri de katıldı. Eğitimde, teknoloji çağına adaptasyon süreci, akıllı telefonun aktif ve başarılı kullanımı, iletişim araçları ve sosyal medyanın doğru kullanımı gibi konu başlıklarında bilgilendirmeler yapıldı. Görüntülü konuşma, online alışveriş, sosyal medya ve dijital bankacılık uygulamaları gibi konularda da detaylı bilgiler verildi.
Eğitim, katılımcıların soru-cevaplarıyla interaktif bir şekilde devam etti ve merak edilen konularda açıklamalar yapıldı. Yaşlılara dijital okuryazarlık kazandırmayı hedefleyen bu etkinlik, DAVET Girişimcilik Merkezi'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirildi.
HABER MERKEZİ





