HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Aralık 2023 Salı Saat: 15:20

“YETİŞKİN VE YAŞLILARA DİJİTAL OKURYAZARLIK” EĞİTİMİ

Davet Girişimcilik Merkezi'nde Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Eğitimi Verildi.
“YETİŞKİN VE YAŞLILARA DİJİTAL OKURYAZARLIK” EĞİTİMİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleriyle hayata geçirilen DAVET Girişimcilik Merkezi, mesleki bilgi ve deneyimlerini paylaşmak isteyen uzmanları ağırlamaya devam ediyor. Bu çerçevede, Yaşlılık ve Yaşlanma Uzmanları Asude Ceren Okumuş ve Alican Yılmaz, DAVET Merkezi'nde "Yetişkin ve Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Eğitimi" düzenledi.

Eğitime Ahmet Cemal Mağden Huzur Evi sakinleri de katıldı. Eğitimde, teknoloji çağına adaptasyon süreci, akıllı telefonun aktif ve başarılı kullanımı, iletişim araçları ve sosyal medyanın doğru kullanımı gibi konu başlıklarında bilgilendirmeler yapıldı. Görüntülü konuşma, online alışveriş, sosyal medya ve dijital bankacılık uygulamaları gibi konularda da detaylı bilgiler verildi.

Eğitim, katılımcıların soru-cevaplarıyla interaktif bir şekilde devam etti ve merak edilen konularda açıklamalar yapıldı. Yaşlılara dijital okuryazarlık kazandırmayı hedefleyen bu etkinlik, DAVET Girişimcilik Merkezi'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirildi.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler