HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Aralık 2023 Salı Saat: 14:50

KARADENİZ-AKDENİZ YOLU TRAFİĞE AÇILDI

Temmuz ayında meydana gelen sel felaketi nedeniyle kapanan ve ulaşıma engel olan Karadeniz-Akdeniz yolunun, yapılan çalışmaların ardından yarın tekrar trafiğe açılacağı duyuruldu.
KARADENİZ-AKDENİZ YOLU TRAFİĞE AÇILDI

Temmuz ayında meydana gelen sel felaketi nedeniyle kapanan ve ulaşıma engel olan Karadeniz-Akdeniz yolunun, yapılan çalışmaların ardından yarın tekrar trafiğe açılacağı duyuruldu. Yaşanan heyelan, Mesudiye Darıcabaşı Mahallesi ile Ulubey Çağlayan Mahallesi tüneli girişinde gerçekleşmişti.

Yapılan ihale sonrasında, yolun gelecekteki afetlerde zarar görmemesi amacıyla viyadük inşasına başlanmıştı. Ekipler, viyadük inşasını tamamlayarak üzerine önce beton ardından da asfalt dökümünü gerçekleştirdi. Yapımı tamamlanan viyadük üzerinden ilk geçişi gerçekleştiren isim, Mesudiye Akpınar Mahalle Muhtarı İzzet Kara oldu. Muhtar Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dere yolu viyadük iş makinelerinin geçişi için geçici açıldığında ilk geçiş bize nasip oldu. Salı günü öğleden sonra araç trafiğine açılacağı bilgisi verildi. Hayırlı yolculuklar dilerim.” ifadelerini kullandı. Kornalar eşliğinde yapılan geçiş töreniyle birlikte yolun trafiğe açılması bekleniyor.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : TRAFİĞE AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler