HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Aralık 2023 Salı Saat: 13:08

Şirinevler zehir soluyor

Şirinevler mahalle muhtar adayı Jülide Çakmakcı Şirinevler mahallesinin birçok sorununu dile getirdi.
Şirinevler zehir soluyor

Geçtiğimiz günlerde Şirinevlerde bulunan Özel Eğitim Uygulama Okuluna ziyaretler gerçekleştiren Jülide Çakmakcı yol üzerinde gördüğü eksiklikleri dile getirdi.

Uzun yıllardır Şirinevler mahallesinde ikametgah eden Jülide Çakmakcı bir okul yolunun hatta özel öğrencilere eğitim veren bir okul yolunun böylesi kötü olmaması gerektiğini söyledi.

"10 YILDIR BU ŞEKİLDE"

Çakmakcı ;"Özel öğrencilere eğitim veren bu kurumun yolları yazın tozlu, kışın çamurlu çocuklarımız bu çevrede ki kötü etkenlerden dolayı nasıl eğitim görmesini bekliyorsunuz. Çocuklarımızın en doğal hakkı okul bahçelerinde arkadaşları ile oyunlar oynamak, lakin gelin görün ki çocuklarımız toz'dan harfiyattan dışarıya adım atamaz oldu. Özel çocuklarımıza eğitim veren bu kurumların hemen yanı başında istinhat duvarları harfiyatla, molozlolarda dolu bu çok büyük bir tehlike arz etmektedi. ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARIMIZ ZEHİR SOLUYOR"

Çevre kirliliğine dikkat çeken Jülide Çakmakcı, Özel eğitim veren okullarımızın yanında iş yapan firmaların tutkal malzemesinden dolayı çocuklarımızın zehir soluduğunu,buna derhal çözüm bulunmasını savundu.


GÖNÜL İSTER OYUN PARKI ELDE VAR MOLOZ PARKI

Şirinevler'de bulunan Özel Eğitim Okulların istinhat duvarlarına adeta yapışık olan molozlar hakkında konuşan Çakmakcı ; Okullarımızın istinhat duvarlarını neredeyse yıkacak. Kayalar duvarı yıkabilecek kadar tehlikelidir. Eğitim gören 100'lerce çocuğumuz buralarda oyun parkı beklerken bizler onlara adeta Moloz parkı vermişiz.


MAHALLE ŞEHİR İÇİNDE KÖY OLDU

Jülide Çakmakcı, Şirinevler mahallesinde yolların alt yapısının eksik olduğunu çukurların kazalara meydan açtığını çamurdan topraktan yolda yürünmediğini resmen koskoca şehir merkezinde Şirinevler mahallesi olarak köy olduk ifadelerini kullandı.


ÖZEL HABER/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : Şirinevler zehir soluyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler