- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
EUROCAR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR
Almanya’da 22.384 galeri arasında zirveyi bırakmayan Eurocar 30 yılı aşkın süredir Almanya’da faaliyetini sürdüren Türk firması olarakta adından söz ettiriyor.
Her marka ve model araçları ihtiyaç sahipleri ile buluşturan firma müşterilerinin istek ve taleplerine doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim kurulu başkanı Ordulu hemşehrimiz Mahmut Altuntaş “Türk firması olarak alanında zirvede olan firmamızın bu başarısı özellikle de müşterilerimizin talepleri doğrultusunda adımlar atıyoruz bu da daha çok çalışıyor olmamızın karşılığıdır. Tabiki başarımızın asıl mimarları olan ve bizlere güvenerek uzun yıllardır birlikte yol yürüdüğümüz, yürümeye devam edeceğimiz tüm müşterilerimize teşekkürler ediyorum” dedi.
Öte yandan Firmanın genel koordinatörü gazeteci Savaş Çelebi ise, “Avrupa’da şehrimizi ülkemizi en güzel şekilde temsil ediyoruz. Sadece Almanya’da degil tüm Avrupa’da başarımız yakinen takip edilmektedir. Bunun bilinci içerisinde ilk günkü heyecanla sağlam adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Yıllardır ilk 3'de olan firmamızın zirveye ulaşarak, 1.sırada yer alması bizlere büyük bir heyecan yaşatıyor ve bu heyecan bizleri daha da güçlü kılıyor. Ekip arkadaşlarımızla birlikte her geçen gün daha fazlası, daha da iyisi mantığıyla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.





